You are here
Home > Fotbal > LIGA 2 Minaur obține prima victorie în Liga 2 și provoacă prima schimbare de antrenor! Trică e out vine Mihai Iosif!

LIGA 2 Minaur obține prima victorie în Liga 2 și provoacă prima schimbare de antrenor! Trică e out vine Mihai Iosif!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Minaur Baia Mare a obținut, sâmbătă, prima victorie în Liga 2, după ce a învins Metaloglobus la București, cu 1-0, golul formației băimărene fiind înscris de Viorel Chinde în min. 37. Ghinioanele par a se fi încheiat pentru elevii antrenați de Ciprian Danciu, care după ce s-au văzut egalați la ultima fază în meciul cu FC Brașov și au fost egalați acasă cu Ripesia după ce au avut 1-0 și 4 ocazii mari de gol. În partida de la București gazdele au avut o primă jumătate de oră foarte bună când au irosit 3-4 mari ocazii de gol, după care elevii antrenați de Ciprian Danciu au deschis scorul prin Viorel Chinde în min. 37, și au venit acasă cu toate cele 3 puncte, înregistrând astfel, prima victorie în Liga 2 pentru Minaur Baia Mare. 

Înfrângerea pentru echipa fraților Herea a fost decisivă, antrenorul Eugen Trică a fost demis, imediat la finalul meciului cu Minaur Baia Mare, locul său fiind luat, instantaneu, de Mihai Iosif, antrenorul care a făcut lucruri frumoase la Rapid București.

Imediat după meciul cu Ripensia, de sub Dealul Florilor, antrenorul Ciprian Danciu declara că echipa sa este o echipă de moral, golul egalizator din finalul primei reprize turnând plumb în picioarele băimărenilor. De această dată, această superbă victorie cu Metaloglobus, are darul de a aduce un moral extrem de bun și pozitiv în vestiarul băimărenilor. Tocmai de aceea, partida de sâmbătă cu CSM Slatina este extrem de importantă, o victorie în fața oltenilor reușind să consolideze forma în creștere a echipei băimărene, cu posibilitatea unui salt important în clasament. La ora actuală Minaur Baia Mare ocupă locul 11 în clasament, la egalitate cu CSM Slatina și FC Brașov, dar în clasamentul adevărului Minaur Baia Mare are +2, și ar fi păcat ca această zestre să fie irosită.

Sâmbătă,  3 septembrie 2022, de la ora 11.00, Minaur Baia Mare va disputa meciul contând pentru etapa 5 din Liga 2, împotriva echipei CSM Slatina, noupromovată la rândul ei care a obținut rezultate bune cu echipe catalogate ca favorite la play-off!

Sursa foto: facebook CS Minaur Baia Mare fotbal

Lasă un răspuns

Top