You are here
Home > Fotbal > LIGA 2 Neputință totală, lipsă de atitudine! Minaur Baia Mare – Viitorul Pandurii Tg. Jiu 1-2 (0-1) VIDEO

LIGA 2 Neputință totală, lipsă de atitudine! Minaur Baia Mare – Viitorul Pandurii Tg. Jiu 1-2 (0-1) VIDEO

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Minaur Baia Mare a mai pierdut un joc acasă în etapa a 15-a din Liga 2, cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, după o partidă în care băimărenii nu au demonstrat că-și merită locul în eșalonul secund. Cuvântul de ordine în cele 90 de minute de joc a fost NEPUTINȚĂ! Neputința de a construi, neputința de a lega câteva pase, neputința de a se apropia periculos de careul oaspeților, de a-și crea faze de gol, și, într-un final, neputința de a marca. Maniera în care Minaur Baia Mare a pierdut, a fost una care i-a dezamăgit pe suporterii băimăreni, jucătorii antrenați de Mihai Iosif nu au demonstrat nimic, a fost cel mai slab meci din acest sezon competițional din Liga 2, fără nici măcar un pic de atitudine, ambiție și dăruire pentru culorile clubului din partea jucătorilor băimăreni.

Deși, am avut un program al meciurilor destul de bun, cu partide acasă cu echipele cu care te bați la retrogradare, iată că nu ma reușit să fructificăm avantajul terenului propriu, am pierdut puncte importante cu ar fi cele din meciurile cu Ripensia Timișoara, CSC Dumbrăvița, Progresul Spartac, și Viitorrul Pandurii Tg. Jiu, puncte care ar fi fost la îndemâna formației băimărene și puncte care acum trebuie aduse din deplasare. Mai sunt 4 meciuri de disputat din sezonul regular, două partide acasă cu Gloria Buzău și Concordia Chiajna și două meciuri în deplasare cu Unirea Dej (sâmbăta viitoare) și Steaua București. Un program extrem de greu pentru băimăreni care speră să spele rușinea din partida de sâmbătă, în deplasarea de la Dej de săptămâna viitoare.

Florin Stîngă – antrenor principal Viitorul Pandurii Tg. Jiu, declarații după meci:

 

Mihai Iosif – antrenor principal Minaur Baia Mare, declarații după meci:

Vasile Miriuță – director Tehnic Minaur Baia Mare, declarații după meci:

MINAUR BAIA MARE – VIITORUL PANDURII TG. JIU 1 – 2 (0-1)

Stadion Municipal „Viorel Mateianu” Baia Mare

Spectatori: cca 800

Au marcat: Cassama Pacheco (min.90) respectiv Răzdan (45), Paul Mitrică (69)

Arbitri: Dan Florin Dreve (Cluj Napoca) – centru; Marius Bălan (Cluj Napoca), Petrică Ionuț Cîmpeanu (Cluj Napoca) – asistenți. Arbitru de rezervă: Raul Sebastian Bădărău (Hunedoara).

Observatori FRF: Dan Jiga (Bistrița), Mihai Băcescu (Brașov)

Minaur Baia Mare: Alex Costache – Constantin Alexe, John Mondragon, David Simion, Iustin Neacșu, Denis Matei ( Alin Văsălie 86), Ricky Gneba, Viorel Chinde, Mircea Donca (Cassa Pacheco), Vasile Chitaș (Sergiu Ciocan), Ciprian Stanciu (Raphael Stănescu). Rezerve neutilizate: Raul Băilă – Răzvan Lazăr, Gabriel Oiță, Cin Ray, Kevin Bakare. Antrenori: Mihai Iosif (principal), Vlad Ungureanu (secund). Delegat: Ovidiu Mic.

Viitorul Pandurii Tg. Jiu: Andrei Krupenschi – Marian Dănescu, Adrian Stoian, Radu Rogac, Alex Băican, Florin Răzdan, Alin Țegle, Denis Brînzan (Paul Mitrică 11), Vlad Toma (Alex Dulca 89), Gabriel Dodoi (Alex Gîrbiță 89), Claudiu Dragu (Nicholas Geană 89). Rezerve neutilizate: Raul Opric – Sebastian Chelariu, Adelin Pîrcălabu, Paulian Banu, Ionuț Buturcă. Antrenor: Florin Stîngă.

Sursa foto: Daniel Zoicaș/ facebook cs minaur baia mare fotbal

Lasă un răspuns

Top