You are here
Home > Fotbal > LIGA 2 Minaur vrea întrerupă seria meciurilor fără victorie și să trimită Gloria Buzău în play-out!

LIGA 2 Minaur vrea întrerupă seria meciurilor fără victorie și să trimită Gloria Buzău în play-out!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Deținătorii drepturilor TV pentru meciurile din Liga 2 au hotărât ca toate partidele din ultima etapă a sezonului regular să se defășoare duminică 12 martie 2023 de la ora 13.00. Minaur Baia Mare va întâlni sub Dealul Florilor gruparea condusă de pe margine de Adrian Mihalcea, Gloria Buzău, echipă cotată ca favorită la un loc de play-off, din cele 3 rămase disponibile. Și asta pentru că Gloria Buzău stă foarte bine la rezultatele directe între celelalte echipe, cu câte 30 de puncte, care aspiră la play-off: Unirea Slobozia și Dinamo București. Gloria Buzău are 3-1 cu Unirea Sloboiza și 1-2 cu Dinamo, iar o victorie la Baia Mare i-ar asigura unul din locurile de play-off.

De cealaltă parte, Minaur Baia Mare a schimbat al doilea antrenor în acest sezon competițional, Vasile Miriuță preluând frâiele echipei, renunțând la munca de birou pentru cea de la firul ierbii. Ciprian Danciu a promovat echipa în Liga 2, dar nu a reușit să aibă rezultatele așteptate de toți iubitorii fotbalului din Baia Mare și a fost înlocuit cu Miță Iosif, care a fost destituit sau și-a prezentat demisia (nu e clar), imediat după partida din etapa trecută cu liderul Steaua București.

Este clar, situația echipei Minaur Baia Mare este extrem de dificilă, iar o victorie cu Gloria Buzău ar fi o adevărată gură de oxigen, care ne-ar da (și) nouă speranțe în evoluții bune și foarte bune în play-out. Deocamdată, Grupa A din play-out în care ar putea juca Minaur nu arată prea bine pentru noi, băimărenii având nevoie de 5 victorii din cele 6 partide din play-out pentru a se salva. Mai rămâne varianta meciului de baraj cu ocupanta locului 5 din cealaltă grupă, și tot nu va fi ușor.

Vasile Miriuță, fost fotbalist la Baia Mare, campion cu CFR Cluj din postura de antrenor al echipei, extrem de hulit de o bună parte a iubitorilor de fotbal din Baia Mare, ne-a declarat că își dorește extrem de mult ca această echipă să se salveze, și va face tot ce depinde de el pentru acest obiectiv. Fără a mă erija în avocatul Diavolului, cred că foștii jucători de la Baia Mare ar trebui să se ocupe de destinele echipei, așa cum a făcut-o și Ciprian Danciu, și Vasile Miriuță. În ciuda bârfelor fără temei, din spațiul public, Miriuță nu s-a băgat peste antrenorul care pregătea echipa, fie că este vorba de Ciprian Danciu sau Miță Iosif. Cu această ocazie, Tati poate alcătui echipa câștigătoare așa cum o vede el mai bine, și a pregătit-o în această săptămână. Un lucru este clar: Minaur Baia Mare merge la victorie, indiferent de adversarul pe care îl întâlnește, și ar fi extrem de plăcut că elevii lui să-i ofere o victorie în partida cu Gloria Buzău, la revenire în iarbă și la munca de antrenor!

 

Mult succes, Minaur Baia Mare!!!!

Lasă un răspuns

Top