You are here
Home > Fotbal > LIGA 2 Debutul în Liga 2 pentru Minaur Baia Mare va fi televizat!

LIGA 2 Debutul în Liga 2 pentru Minaur Baia Mare va fi televizat!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

În actuala formulă MINAUR BAIA MARE va debuta în Liga 2, vineri 5 august de la ora 17.00, în deplasarea de la Slobozia, cu Unirea antrenată de Costel Enache. 

Minaur Baia Mare și-a obținut dreptul de a evolua pe a doua scenă fotbalistică a țării după ce a trecut de 2 baraje pentru promovare, eliminând Metalurgistul Cugir și Corvinul Hunedoara, lăsând o excelentă impresie iubitorilor de fotbal din țară!

Partida de la Slobozia, contând pentru prima etapă a campionatului din Liga 2, se va disputa vineri 5 august 2022, pe Stadionul Unirea, acolo unde ACS Fotbal Comuna Recea era trimisă în al treilea eșalon fotbalistic, după un meci rușinos! Orange Sport, Prima Sport și Digi Sport vor transmite evoluția elevilor antrenați de Ciprian Danciu. Până atunci, Minaur Baia Mare își va prezenta lorul pentru noul sezon, într-un eveniment care va avea loc pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu” din Baia Mare, sâmbătă 30 august 2022!

Cu numai o săptămână înaintea debutului din Liga 2, ne întrebîm și noi: UNDE VOM VEDEA ȘI NOI SUPORTERII MECIURILE ECHIPEI NOASTRE FAVORITE? Nu cumva se gândește municipalitatea și la noi, împătimiții de fotbal??? Nu de alta, dar e și ziua….MINERILOR (în 6 august)!

Lasă un răspuns

Top