You are here
Home > Alte sporturi > KAIAC CANOE Trei titluri naționale pentru C.S.Simared Baia Mare

KAIAC CANOE Trei titluri naționale pentru C.S.Simared Baia Mare

 

 

 

 

 

Alin Boțioc

Trei titluri naționale pentru C.S.Simared Baia Mare

La Baza Nautică de la Bascov – Pitești s-a încheiat Campionatul Național de Viteză rezervat juniorilor 1, (competiție găzduită între 3 și 5 august 2023).

Așa cum era de așteptat, Roland Kupaș și Bogdan Pînzaru doi dintre cei mai emblematici kaiaciști ai Clubului Sportiv Simared Baia Mare (club coordonat de Costel Bașa – Doina Jarda), au reușit să obțină titlurile de campioni naționali în probele de kaiac 2 200 de metri și cea de kaiac 2 500 de metri, Roland reușind medalia de aur și în proba de kaiac 1 1.000 de metri.

În continuare Baza Națională Nautică de Kaiac Canoe de la Bascov va găzdui Campionatele Naționale de Viteză juniori 2 și cadeți competiție la care Clubul Sportiv Simared Baia Mare va avea nu mai puțin de opt sportivi la start.

Cu excepția lui One Rafael cel care va concura la trei probe, toți ceilalți șapte kaiaciști prezenți; Mara Ardelean, Alexandra Markusz, Iris Ionescu, Rahela Dragoș, Darius Chiorean, Matei Ciocan și Mateo Tomoioagă vor lua startul la două dintre probele existente în concurs.

La finalul acestei competiții, în zilele de 10 și 11 august vor fi susținute Concursurile Naționale “Criteriul Olimpic” de selecție pentru Loturile Naționale de Juniori 1 și 2.

Lasă un răspuns

Top