You are here
Home > Fotbal > Iuliu Roșiianu: „Mergem la Zalău să câștigăm!”

Iuliu Roșiianu: „Mergem la Zalău să câștigăm!”

Ioan R. Ster 

Astăzi, 22 iunie 2019, la ora 17.30, Viitorul Ulmeni joacă returul barajului de promovare în Liga 3, contra echipei Unirea Mirșid. Partida care se va disputa la Zalău este importantă pentru elevii antrenați de Petre Ilieș, este partida care încununează un sezon foarte bun, în care Viitorul Ulmeni a câștigat campionatul județean, a jucat finala Cupei României pe județ, iar acum este la un pas de promovare în Liga 3. În partida tur, disputată la Baia Mare, acum o săptămână, elevii antrenați de Vasile Jula au smuls în extremis un rezultat de egalitate(2-2), golurile maramureșenilor fiind marcate de Sergiu Costin (min.14) și Alex Ignat (min.51-penalty), de cealaltă parte Ciprian Pavel (min.12 și 76), a înscris golurile care poate schimba soarta promovării.

Cu toate aceste, Unirea Ulmeni se deplasează la Zalău hotărâtă să-și tranșeze promovarea chiar pe terenul adversarei. Iuliu Roșiianu, îngerul păzitor din poarta Viitorului, care a avut, în partida tur, câteva intervenții excepționale (de două ori a intervenit salvator la picioarele atacanților, la marginea careului de 16 m, și alte parade care au salvat echipa de la primirea altor goluri), crede în șansa echipei sale la promovare, și prevede un meci de luptă, în care Viitorul Ulmeni își poate tranșa victoria chiar la Zalău.

Iuliu Roșiianu – portar Viitorul Ulmeni, în eclusivitate pentru baiamaresport.ro:

„Meciul de la Zalău va fi un meci de „care pe care” ,desigur echipa din Mirșid va porni cu un mic avantaj datorită celor două goluri marcate in deplasare , un avantaj care poate să fie ușor demontat de echipa noastră. Suntem o echipă care inscrie multe goluri așa că am incredere că cei de la Mirșid nu o să scape fără gol primit. Unirea Mirșid este o echipă arțăgoasă, au pus probleme, au avut un joc consistent in meciul tur, dar echipa superioară suntem noi. Mergem să câștigăm!”

Sursa foto: rosiianu.ro

Lasă un răspuns

Top