You are here
Home > Handbal > Baia Mare Beach Handball Challenge 2019 > HANDBALL BEACH Baia Mare va avea primul teren permanent de handbal pe plajă!

HANDBALL BEACH Baia Mare va avea primul teren permanent de handbal pe plajă!

 

 

 

 

 

Visul nostru devine și al vostru. Împreună cu voi punem bazele primului teren permanent de handbal pe plajă în Baia Mare.
Fă-ți întâi cont și apoi votează. Durează 2 minute.
Când am pornit la drum în 2016 eram doar suficient de inconștienți încât să credem că am putea aduce plaja de la mare la munte, în Centrul Vechi al Băii Mari.
Am făcut-o. Și nu o dată. Și nu doar o plajă. Mai multe.
Însă, de fiecare dată, ne-am bazat pe voi. Pe băimărenii iubitori de sport, de handbal, de beachhandball, de spectacol sportiv de calitate.
Fără voi, fără voluntarii noștri, fără sponsori, fără băimărenii care au crezut în noi, nebunia asta nu ar fi ajuns să aibă la activ atâtea evenimente, la care ați pus umărul alături de noi.
Între timp, datorită sprijinului vostru, visurile noastre s-au schimbat. Au devenit și mai îndrăznețe. Nici nu vă puteți imagina cât de îndrăznețe. O să vă povestim despre ele.
Acum însă, suntem pe cale să îndeplinim acel vis care a prins aripi de fiecare dată când am fost nevoiți să strângem nisipul din Centru Vechi. De fiecare dată când camioanele plecau cu nisipul pe care ne-am distrat cu toții atât de bine, timp de câteva zile. Ne-am pus de fiecare dată întrebarea:
„Cum ar fi să avem un teren permanent? Cât de fain ar fi să nu trebuiască să-l mai strângem? Să ne distrăm, să jucăm handbal pe nisip sau pe zăpadă, tot anul?”
Și, pentru că visurile devin de fiecare dată realitate, atunci când crezi cu tărie în ele, atunci când destul de mulți împătimiți au în comun același vis, dorința noastră e pe cale să devină realitate.
Dar, ca de fiecare dată, și acum avem nevoie de ajutorul vostru, de binecuvântarea voastră.
Avem nevoie de votul vostru.
Suntem finaliști în concursul de proiecte „Bugetare participativă la nivelul Municipiului Baia Mare”, în care ne-am înscris cu propunerea de a înființa primul teren permanent de handbal pe nisip din Baia Mare.
Proiectul este finațat de municipalitatea orașului Baia Mare, adică, chiar din banii băimărenilor plătitori de taxe.
Pentru a ne sprijini, tot ce ai de făcut e să îți faci un cont pe site-ul oficial și apoi să accesezi prezentarea proiectului nostru și să faci click pe butonul VOTEAZĂ.
Mergi la AUTENTIFICARE, apoi CREARE CONT NOU, completează detaliile.
Apoi, la PROIECTE găsești propunerea noastră, click pe ea, iar ulterior fă click pe butonul VOTEAZĂ.
Hai să realizăm acest vis împreună. Votează!
 
Baia Mare Beach Handball

Lasă un răspuns

Top