You are here
Home > Fotbal > FRF stailește componența seriilor din Liga 3 pe 8-9 august. Programul meciurilor pe 10 august!

FRF stailește componența seriilor din Liga 3 pe 8-9 august. Programul meciurilor pe 10 august!

Ioan R. Ster

Iată că, după lungi așteptări și amânări, Federația Română de Fotbal prin Comisiile sale, vor stabili, în sfârșit componența seriilor din Liga 3, pe 8 sau 9 august, pentru ca Programul meciurilor să fie stabilit în data de 10 august!

Am mai scris despre ticăloșia lui Nicolae Sarcină care a așteptat până în ultima clipă, respectiv startul noului sezon din Liga 2, pentru a retrage Luceafărul Oradea din Liga 2, pentru a face loc în Liga 2, a fostului Energeticianul Tg. Jiu, actualmente Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Scandalul este departe de a fi încheiat, dar suprinde complicitatea oficialilor FRF, care știau de toată această manevră, cât se poate de nesportivă, amânând cu e săptămâni stabilirea componenței seriilor din Liga 3!

Între timp, dinspre Tg. Mureș vin vești surprinzătoare, care spun că CSM Tg. Mureș s-ar putea desființa, chiar înaintea startului noului sezon în Liga 3, din cauza lipsei finanțării de la Consiliu Local Tg. Mureș, dominat de UDMR-iști, care vor să sprijine echipa din Liga 1 Sepsi OSK, cei care se aude că vor să investească masiv într-o Academie, cu finanțare direct de la Guvernul Maghiar!

Până una alta, așa cum spunea și Dorin Toma, cu toate echipele trebuie să joci, iar startul competiției trebuie să te prindă pregătit din toate punctele de vedere. Că o fi și Tg. Mureș în serie, sau nu, cert este că am văzut deja două echipe extrem de bune și frumoase: Gloria Bistrița și CFR 2 Cluj, echipe care au pus probleme serioase în amicale, elevilor lui Dorin Toma, Vlad Ungureanu și Marius Marian. Și să nu o uităm pe ACS Fotbal Comuna Recea, echipă care și anul acesta are ca obiectiv promovarea în Liga 2!

Lasă un răspuns

Top