You are here
Home > FC Prietenia Baia Mare > Old Boys > Fotbal old boys, meci amical internațional. Gyulahaza(Ungaria) – Sport Team Baia Mare 4-3(4-1)

Fotbal old boys, meci amical internațional. Gyulahaza(Ungaria) – Sport Team Baia Mare 4-3(4-1)

 

 

 

 

 

 

Fotbal old boys, meci amical internațional. Gyulahaza(Ungaria)-Sport Team Baia Mare 4-3(4-1)
 
Sâmbătă 12 noiembrie 2022, echipa de fotbal old boys, Sport Team Baia Mare, s-a deplasat în Ungaria la Gyulahaza, pentru un meci revanșă la cel care a avut loc în România, pe terenul de la Șomcuta Mare, în data de 2 iulie 2022. La acea dată echipa din Baia Mare a câștigat cu 7-3.
 
Meciul de la Gyulahaza a început în nota de dominare a echipei din Baia Mare, care deschide scorul în min. 10 prin Cristian Bărbos, în urma unui contraatac.(0-1). După deschiderea scorului, echipa din Gyulahaza, reușește să pună stăpânire pe joc și până la pauză înscrie de patru ori prin
Haga Csaba, Olah Istvan, Deak Bela și Mathi Andraș, iar echipa din Baia Mare, nu s-a mai revăzut pe teren, ceea ce a făcut ca, maghiarii să domine în totalitate prima parte a jocului.
 
În repriza a doua, jocul s-a schimbat în favoarea celor din Baia Mare, care în urma unor schimbări de organizare a jocului, reușesc să-i domine pe maghiari, reușind până la finalul jocului să mai înscrie de doua ori prin Raul Cormos și Cristian Bărbos, scorul final terminâdu-se 4-3.De menționat că, echipa din Baia Mare, putea egala pe tabela de marcaj sau chiar sa câștige meciul, dacă nu ar fi fost două ratări „monumentale” ale jucătorilor Raul Cormoș și Cristian Bărbos, din minutele 82 și 88.
 
Arbitrajul a fost asigurat de :Szabo Attila și Zambori Tamaș.
 
După terminarea meciului, echipa din Ungaria, a oferit echipei băimărene, o cupă a prieteniei dintre cele două echipe, iar la rândul ei, Sport Team, o plachetă și câteva sticle cu horincă de Maramureș.
 
Echipele:
 
Gyulahaza: Batta Bela, Toth Lajos, Bunkoczi Janos, Toroc Șandor, Papp Zsolt, Matyi Andraș, Szoke Istvan, Molnar Bela, Olah Istvan, Bombera Mihaly, Deak Bela, Dudaș Istvan, Rozsa Șandor, Ferenczi Șandor, Bardi Gabor, Haga Csaba, Molnar Tibor, Varga Attila, Savrnoh Norbert și Gati Șandor. Antrenor Molnar Bela.
 
Sport Team: Darius Mihuț, Florin Frenț, Gheorghe Mateaș, Ionuț Șimon, Ciprian Coste, Bogdan Țentea, Ionuț Pop, Vasile Terec, Edy Costin, Alin Gavrilă, Daniel Gheighiș, Cristian Bărbos, Raul Cormoș, Bogdan Cristian și Călin Nagy. Antrenor Ioan Marchiș.Delegatul echipei David Bratu.

Lasă un răspuns

Top