You are here
Home > Fotbal > Feminin > FOTBAL FEMININ Final de stagiune pentru „Domnițele râului”!

FOTBAL FEMININ Final de stagiune pentru „Domnițele râului”!

 

 

 

 

 

Alin Boțioc 

Final de stagiune pentru „Domnițele râului”!

Duminică 29 mai 2022 sunt programate meciurile ultimei etape ale Ligii I la fotbal feminin. În grupa valorică 7-12, fetele de la A.C.S.Fotbal Feminin Baia Mare vor încheia sezonul 2021-2022 cu un meci acasă contra celor de la Universitatea Galați (formație deja retrogradată în eșalonul secund).

Partida găzduită de stadionul Viorel Mateianu din Municipiul Baia Mare va fi condusă de o brigadă de arbitrii din Cluj Napoca, avându-l la centru pe Narcis Dobocan secondat la cele două margini de Tamaș Magyar Bazso respectiv Alin Revnic.

Liderul din play-out A.C.S.Piroș Security Protect Arad va evolua pe terenul formației Ladies Târgu Mureș, în timp ce formația târgovișteană de la Clubul Sportiv Școlar (aflată și ea deja cu gândul la matineu) va primi vizita formației Banat Girls Reșița. În grupa valorică 1-6 bătălia indirectă dintre A.F.C.Universitatea Olimpia Cluj și A.C.S.Heniu Prundu Bârgăului pentru adjudecarea titlului național rămâne deschisă pentru încă 90 de minute.

Campioana ultimului deceniu, Universitatea Olimpia Cluj cu 52 de puncte în clasament va evolua pe propriul teren în fața uneia dintre pretendentele la medaliile de bronz Politehnica Timișoara, în timp ce A.C.S.Heniu Prundu Bârgăului (poziția a doua în clasament cu 50 de puncte) va juca acasă. Singura confruntare fără conotații deosebite o reprezintă cea dintre ocupantele 5 și 6, A.C.S.Vasas Femina Odorhei și A.F.C.Fair Play Joc Cinstit București.

Lasă un răspuns

Top