You are here
Home > Alte sporturi > EVENIMENT INSPIRE by Fabrica de Campioni

EVENIMENT INSPIRE by Fabrica de Campioni

 

 

 

 

 

Alin Boțioc 

INSPIRE by Fabrica de Campioni

Sâmbătă 7 octombrie 2023 începând cu ora 15.00 Sala Polivalentă Lascăr Pană va găzdui evenimentul “INSPIRe by Fabrica de Campioni”. La inițiativa fostului handbalist al Minaurului, Tudor Marta – fondatorul Fabricii de Campioni la evenimentul din acest week-end vor fi prezente nume sonore ale sportului românesc precum spadasina Ana Maria Brânză, fosta voleibalistă Cristina Pârv, medaliata olimpică de la gimnastică Larisa Iordache, foștii fotbalisti de top, Marius Niculae și Ionuț Rada precum și Cristian Dragoș Gheorghe – fondatorul Sports Business Academy (prima academie specializată pe industria de sports business din Europa de Est.

Invitatul surpriză a acestui inedit eveniment sportiv îl constituie prezența lui Mircea Petran (fostul mare portar al Minaurului de la mijlocul anilor 80). Evenimentul va fi moderat de Corina Caragea (prezentatoarea știrilor din sport de la Pro Tv) unul dintre cei mai bine cotați prezentatori de sport din țara noastră.

Reuniți sub cupola Fabricii de Campioni “INSPIRE by Fabrica de Campioni” invitații din postura de spekari motivaționali vor vorbi despre propriile lor experiențe trăite pe arenele sportive de pe întreg mapamondul.

Cu această ocazie echipa Fabricii de Campioni vor să atragă cât mai mulți susținători și contributori la bursele Fabricii de Campioni, burse prin care copii selectați din mediul rural să fie ajutați să se integreze în mediul sportive din Municipiul Baia Mare.

De asemenea se intenționează cooptarea unor oameni potenți financiar (fie că provin din mediul privat sau cel public) care să contribuie la dezvoltarea unui parteneriat în vederea construirii unei baze sportive private multisport marca Fabrica de Campioni (menită să ofere tinerilor posibilitatea de a se antrena la standarde moderne).

Lasă un răspuns

Top