You are here
Home > Fotbal > Cupa României > Dorin Toma: „A fost cel mai prost joc de 2 ani de când antrenez această echipă!”

Dorin Toma: „A fost cel mai prost joc de 2 ani de când antrenez această echipă!”

Ioan R. Ster 

Minaur Baia Mare a fost eliminată din Cupa României de ACS Fotbal Comuna Recea, după ce au pierdut cu 0-2, în prima confruntare din această săptămână cu echipa antrenată de Romică Buia și Ovidiu Mic. Astfel, Minaur Baia Mare ajunge la 2 înfrângeri consecutive, în 5 zile, după ce a cedat și la Turda, 1-2, în prima etapă din Liga 3. Sâmbătă, 31 august 2019, începând cu ora 18.00, cele două echipe se vor întâlni din nou, tot pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu”, în etapa a 2-a din Liga 3. ACS Fotbal Comuna Recea vine după victoria cu Metalurgistul Cugir din prima etapă și victoria din Cupa României împotriva echipei antrenate de Dorin Toma.

Ceea ce îngrijorează cel mai mult este jocul echipei, care, cel puțin până acum, lasă de dorit. La aceasta se mai adaugă și moralul scăzut al fotbaliștilor băimăreni, care se văd nevoiți să învingă Recea, echipa care tocmai a eliminat-o din Cupa României. Motive de îngrijorare există și în rândul tehnicienilor băimăreni, dar acum principala problemă, în timpul scurt până la ora meciului de sâmbătă, este refacerea moralului jucătorilor băimăreni. Nici un meci nu seamănă cu altul, de aceea, ne așteptăm la un alt fel de meci, în derby-ul seriei 5, din Liga 3. Înaintea începerii campionatului, http://www.liga2.prosport.ro o vedea favorită principală la promovarea în Liga 2, pe Minaur Baia Mare, echipă care și-a anunțat intențiile și obiectivul de a promova în eșalonul secund. Este abia început de campionat, iar sezonul este lung și se anunță extrem de dificil pentru ambele echipe din Maramureș.

Dorin Toma, antrenor principal Minaur Baia Mare:

„Din păcate nu am respectat nimic din ceea ce am pregătim, suferim încă la relațiile de joc. Am transferat foarte mulți jucători, și acest lucru încă nu l-am pus la punct. Recea este o echipă foarte bună, a pierdut doar 4 jucători, iar dacă noi anul trecut am stat foarte bine la capitolul juniori, din păcate, în acest an stăm foarte prost.Jucătorul care poate pentru noi a fost 30 – 40%, Sorin Șerban, l-am dat într-un moment în care ne dorim promovarea. Este păcat, nu am reușit să aducem încă juniorii pe care ni dorim, suferim la acest capitol, iar acest lucru se vede în teren. Vom aborda sâmbătă cu totul altfel, ne-am odihnit câțiva jucători și noi, dar acolo stăm noi prost, la capitolul juniori. În rest, com vedea, va fi alt joc, vom pregăti altfel jocul, și sperăm ca sâmbătă să reușim să câștigăm. Este scurt timpul să-i refacem mental și psihic pe jucători, dar ne ajunge timpul, o să reușim acest lucru,  să depășim, trebuie să montăm jucătorii psihic, pentru că astăzi n-am avut atitudinea, determinarea pe care am avut-o noi anul trecut în campionat. Contează că galeria s-a întors alături de noi, le mulțumesc pentru acest lucru, chiar și la Turda am pierdut acel joc în care am dominat jocul 90% , am pierdut un joc, 2-1. Astăzi am pierdut, la fel jocul cu Recea, 2 de 11 m, dar jocul nostru a suferit foarte mult. Mulțumim galeriei că este alături de noi, le dorim să fie în continuare alături de noi, pentru că acest lucru nu face decât să ne ajute și sperăm să trecem cât mai repede peste aceste 2 eșecuri. Obiectivul nostru este campionatul, bineînțeles că urmăream și Cupa României, am dat șansă jucătorilor care n-au jucat la Turda și jucătorilor care sunt în lot, dar sâmbătă ne dorim cu toții să avem altă atitudine și determinare și să mulțumim și spectatorii și pe noi înșine cu un rezultat pozitiv. A fost cel mai prost meci de când antrenez echipa asta de 2 ani și o lună! Sper să am timp să pun la punct jocul care l-am avut până acuma!”

One thought on “Dorin Toma: „A fost cel mai prost joc de 2 ani de când antrenez această echipă!”

Lasă un răspuns

Top