You are here
Home > Opinii > DEMISIE Pedepsit de Ionel Bogdan, viceprimarul Dorin Lucaci a demisionat! De la FOTBAL i se trage!

DEMISIE Pedepsit de Ionel Bogdan, viceprimarul Dorin Lucaci a demisionat! De la FOTBAL i se trage!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

În data de 20 iulie 2021, viceprimarul comunei Recea Dorin Lucaci și-a dat demisia din funcția de viceprimar și consilier PNL, în Consiliul Local Recea! Ionel Bogdan președintele PNL Maramureș îi ceruse inițial să-și retragă candidatura de membru în Biroul Juețean al PNL Maramureș!

Dacă Excelența Sa Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș pare că s-a dat pe brazdă când vine vorba de susținerea sportului în Maramureș, chiar dacă nu e o prioritate a Planului lui Bogdan, se pare că subordonații săi nu au înțeles că este necesară susținerea financiară a sportului în Maramureș, nereușind să pună capăt răzbunărilor promise în gura mare în campania electorală! 

La începutul lunii iulie 2021, la inițiativa președintelui Ionel Bogdan Consiliul Județean Maramureș a aprobat prin Hotărârea nr. 136/02.07.2021 (AICI) alocarea sumei de 400.000 lei Comunei Recea „sprijin financiar pentru situații de extremă dificultate”! În viitoarea ședință a Consiliului Local Recea din data 30 iulie 2021, se va vota un proiect de hotărâre în care este prevăzută și această sumă alocată din fondul de rezervă al CJ Maramureș!

Gura târgului spune că ex-viceprimarul Dorin Lucaci nu ar cam fi respectat discplina de partid intenția sa fiind de redicționare a sumei alocatre către alte sectoare, mai puțin echipei de fotbal ACS Fotbal Comuna Recea. Dorin Lucaci are și el dreptatea de partea sa atunci când spune că consilierii sunt cei care vor hotărî încotro se îndreaptă suma alocată de CJ Maramureș, doar că toată suflarea din partid știa cu ce scop a fost alocată suma Comunei Recea. Nu a fost pentru că Ionel Bogdan ar vrea să-l atragă în PNL pe Octavian Pavel actualul edil al comunei ci pentru a spriji echipa de fotbal din comună aflată la un pas de desființare și a-și onora cu întârziere promisiunile din primăvară!

Problema e că din această sumă de 400.000 lei nu se pot plăti datorii mai vechi, ci se poate susține activitatea fotbalistică de acum înainte. Ceea ce ar asigura un buget bunicel echipei în Liga 3! Dacă nu ar fi datoriile mai vechi…..

Sursa foto: InfoMM

Lasă un răspuns

Top