You are here
Home > Fotbal > Cupa României > CUPA ROMÂNIEI Răzvan Onea se întoarce în Baia Mare ca adversar: MINAUR BAIA ARE – POLITEHNICA IAȘI în șaisprezecimile Cupei României!

CUPA ROMÂNIEI Răzvan Onea se întoarce în Baia Mare ca adversar: MINAUR BAIA ARE – POLITEHNICA IAȘI în șaisprezecimile Cupei României!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Astăzi la casa Fotbalului a avut loc tragerea la sorți a șaisprezecimilor Cupei României, Minaur Baia Mare fiind repartizată în urna „B”! Sorții au decis ca Minaur Baia Mare să întâlnească Politehnica Iași! Partida se va desfășura în data de 22 septembrie 2021, de la ora 16.30, pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu”! Asta în cazul în care partida nu va fi televizată și programată în nocturnă. În acest caz, partida se va desfășura pe cel mai apropiat stadion dotat cu instalație de nocturnă.

Partida din șaisprezecimile Cupei României dintre Minaur Baia Mare și Politehnica Iași va prilejui întoarcerea acasă a lui Răzvan Onea, jucătorul format la Baia Mare de Emil Kemeneș. După startul lansat din Liga 3 și surpriza produsă în turul 4 al Cupei României de la Dej, avem speranțe că echipa antrenată de Ciprian Danciu ar putea atinge faza optimilor de finală!

Mult succes Minaur Baia Mare!!!

PROGRAM CUPA ROMÂNIEI – ȘAISPREZECIMI:

Universitatea Craiova – CFR Cluj

Minaur Baia Mare – Politehnica Iași

CSM Slatina – Dunărea Călărași

Csikszereda Miercurea Ciuc – Chindia Târgoviște

Ripensia Timișoara – Dinamo București

Petrolul Ploiești – „U” Craiova 1948

CS Hunedoara – FCSB

FC Argeș – FC Botoșani

ACSO Filiași – UTA

Unirea Slobozia – Poli Timișoara

Concordia Chiajna – Gaz Metan Mediaș

FC Buzău – Academica Clinceni

Farul Constanța – Sepsi Sfântu Gheorghe

Șomuz Fălticeni – FC Voluntari

CS Mioveni – Rapid București

Club Athletic Oradea – Hermannstadt

Lasă un răspuns

Top