You are here
Home > Fotbal > CUPA MINERUL 12 echipe se vor alinia la startul ediției a 5-a a Cupei Minerul! Tragerea la sorți în 15 decembrie 2022!

CUPA MINERUL 12 echipe se vor alinia la startul ediției a 5-a a Cupei Minerul! Tragerea la sorți în 15 decembrie 2022!

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ CUPA MINERUL

12 echipe se vor alinia la startul ediției a 5-a a Cupei Minerul

Cupa Minerul, competiția de futsal care a adus în ultimii ani iubitorii fotbalului în Sala Sporturilor Lascăr Pană, se apropie cu pași repezi de startul ediției cu numărul 5, ce va avea loc în perioada 27-29 decembrie.

În acest an, la linia de start se vor alinia 12 echipe din Baia Mare, Negrești Oaș, Sighetul Marmației și Satu Mare. Printre acestea, regăsim atât echipe a căror nume a răsunat de nenumărate ori pe durata celor 3 zile de competiție la edițiile anterioare, respectiv Redex, Power Satu Mare, Sebi Marc, Rechinii, Diflora Baia Mare, cât și echipe care vor debuta în acest an, cum ar fi Dr. Brown’s, Mărcuș Logistic, Golden Boys, Shishara Baia Mare și Narcoffee. De la ediția cu numărul 5 nu puteau să lipsească Labradorii, campionii ultimei ediții, și vicecampionii, Glory Days Gems.

Cele 12 echipe vor lupta în teren timp de 3 zile pentru a-și asigura un loc pe podium și pentru a beneficia de premiile în valoare de peste 40.000 lei puse la bătaie în acest an de organizatori, respectiv 20.000 lei – Locul I, 10.000 lei – Locul II și 5.000 lei – Locul III.

Așa cum ne-au obișnuit la edițiile anterioare, organizatorii vor oferi și 3 premii speciale: Trofeul Alexandru Koller – pentru cel mai bun jucător, Trofeul Marin Sabou – Golgheter și Trofeul Vasile Feher – pentru cel mai bun portar, acordat jucătorilor care se vor evidenția la finalul celor 3 zile, premii constând în trofee și echipamente sportive.

Aflați la mai puțin de 15 zile de startul competiției, organizatorii invită atât reprezentanții echipelor cât și reprezentanții mass-media să ia parte la Conferința de presă pentru ședința tehnică și tragerea la sorți a Cupei Minerul, care va avea loc joi, 15 decembrie, ora 19:00, la Sala de protocol a Sălii Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare.

Lasă un răspuns

Top