You are here
Home > Fotbal > Cosmin Filip, Team Manager Minaur Baia Mare: „Suporterii să fie alături de noi!”

Cosmin Filip, Team Manager Minaur Baia Mare: „Suporterii să fie alături de noi!”

Ioan R. Ster 

După un sezon în care fotbaliștii de la Minaur Baia Mare ne-au dus de la extaz la agonie, cu o echipă tânără, lipsită de experiență, venită din postura de nou promvată, iată că un nou sezon competițional bate la ușă, iar jucătorii, antrenorii, conducerea administrativă și suporterii reaprind speranțele noastre pentru o promovare în Liga 2, acolo unde și anul acesta este o bătălie mare, acolo unde sunt deja echipele de tradiție ale fotbalului românesc, trecute prin multe convulsii, acolo unde îi este locul și Minaurului!. Cosmin Filip, team managerul clubului de fotbal Minaur Baia Mare, este încrezător în șansele echipei de a promova în acest an competițional care bate la ușă, cu condiția asigurării Bugetului, a stabilității și continuității la echipă. La început de pregătire, în vederea noului campionat, toate lucrurile par a se îndrepta în direcția bună, și, deocamdată nu avem motive să ne îndoim. De aceea, consider că echipei antrenate de Dorin Toma trebuie să-i acordăm tot sprijinul de care are nevoie, iar aici se includ mai multe categorii: de la autoritățile locale, care trebuie să asigure Bugetul echipei, și condiții decente de pregătire, la conducerea administrativă, suporteri și, chiar  presă. În interesul fotbalului băimărean, baiamaresport.ro susține orice demers menit a asigura obiectivul suprem: PROMOVAREA în Liga 2!

Cosmin Filip – Team Manger Minaur Baia Mare, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro:

 

„Ne prezentăm, la început de sezon competițional, cu gânduri pozitive, ne dorim mai mult față de sezonul precedent. Deocamdată, am semnat contracte cu 3 jucători noi, mai suntem în discuții și cu alții jucători. Sigur că noi, ne-am dori promovarea, dar totul depinde de multe lucruri, cu gândul acesta pornim, să promovăm. Sperăm să începem bine, să avem o pregătire de vară foarte bună. Sezonul trecut lipsa de experiență  a anumitor jucători a făcut să nu promovăm, în condițiile în care noi am avut în lotul de 23-24 de jucători, 12 juniori, la anumite meciuri, lipsa de experiență și-a spus cuvântul. Într-adevăr, și noi am pierdut pe mâna noastră anumite puncte foarte importante. Până la urmă a contat și aspectul financiar, în sensul în care, Mirecurea Ciuc a dispus de un Buget mult mai consistent decât al nostru, și ați văzut foarte bine ce s-a întâmplat în retur. Cei din conducerea clubului, care se ocupă de partea financiară au spus că echipa are asigurat Bugetul și sperăm să nu fie probleme. Noi ne dorim să fie stabilitate la echipă, ca jucătorii să aibă liniște, să se pregătească în liniște, să avem rezultate, continuitate, asta ne dorim. Suporterii să fie alături de noi, sperăm să-i răsplătim pe măsură, să avem rezultate, asta ne interesează și, inclusiv în momentele grele să fie alături de noi, pentru că și sezonul trecut am avut niște momente grele și s-a produs o oarecare ruptură nedorită din partea noastră!”

Sursa foto: facebook.com/independenta_baia_mare

2 thoughts on “Cosmin Filip, Team Manager Minaur Baia Mare: „Suporterii să fie alături de noi!”

  1. ….o prostie de comentariu…ce vorbiti de promovare ca santeti vai de soarta voastra.Fotbalul pt. unii este o enigma.Daca dintr-un simplu ziarist sa ajungi conducator de club atunci sa spus totul despre acest fenomen…..

Lasă un răspuns

Top