You are here
Home > Fotbal > CONFERINȚĂ DE PRESĂ Ciprian Danciu: „Valoarea lotului ne dă dreptul să sperăm că vom obține punct sau puncte la Oradea!” (VIDEO)

CONFERINȚĂ DE PRESĂ Ciprian Danciu: „Valoarea lotului ne dă dreptul să sperăm că vom obține punct sau puncte la Oradea!” (VIDEO)

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Așteptarea a luat sfârșit, iar Liga 3 își reia campioantul după o pauză de 3 luni, cu disputarea ultimelor 3 etape din sezonul regular, după care urmează play-off-ul și play-out-ul! Minaur Baia Mare va juca sâmbătă 12 martie 2022 în deplasare la Oradea, împotriva echipei care a învins-o în tur chiar pe teren propriu (1-3 în tur la Recea). Între timp, în pauza de iarnă, au apărut o serie de modificări în lotul băimărenilor, poate cele mai răsunătoare transferuri fiind cele ale lui Raphael Stănescu și Patrick Petre, veniți să pună umărul la promovarea în Liga 2! Ghinionul face ca exact în această perioadă, Raphael Stănescu să primească o suspendare de 2 luni ca urmare a scandalului provocat de aranjamentele de la partida UTA – Daco Getica din 2019. dacă aș fi rău, și adeptul teoriilor conspiraționiste aș continua ideea din toamnă conform căreia FRF a pregătit terenul echipei lui Ioan Andone către Liga 2, chiar în sezonul centenarului echipei Corvinul Hunedoara (FC Hunedoara). Dar, mai bine o lăsăm așa, și să spunem că a înnebunit jurnalistul….

Joi, 10 martie 2022, la Stadionul Municipal „Viorel Mateianu” a avut loc o conferință de presă, prilejuită de startul sezonului de primăvară, la care au participat Ciprian Danciu (antrenor principal) și „împricinuitul” Raphael Stănescu. Sperăm ca aceste conferințe de presă săptămânale să intre în obiceiul conducerii tehnice și administrative ale clubului băimărean așa cum îi stă bine unei echipe cu pretenții!

A fost o conferință de presă extrem de interesantă în care au fost abordate multe probleme, de la modificările din cadrul lotului băimărean, la pregătirea echipei, meciul de la Oradea dar și la sezonul de foc din această primăvară, prin care va trece Minaur Baia Mare!

Ciprian Danciu – antrenor principal Minaur Baia Mare:

„Față de prima perioadă a campionatului s-au produs câteva schimbări, la nivelul echipei, a lotului și ne-am axat în primul rând, pe jucători care au experiență, ne vor ajuta, avem încredere în ei, de aceea i-am adus, exact pe posturile de care am avut nevoie. Ne așteaptă 3 etape de final de campionat, suntem matematic în play-off, acest obiectiv a fost atins la finalul anului trecut. De la aceste 3 etape urmărim integrarea cât mai repede în echipă a celor noi veniți, relațiile de joc să fie îmbunătățite și să avem și rezultate. Acest lucru va fi posibil pentru că avem un lot bun, un lot omogen, și sunt sigur că jucătorii nou veniți se vor integra, pentru că, așa cum am mai spus, au experiență, nu le va fi greu, au întâlnit aici un nucleu tânăr, un nucleu dornic de afirmare, și, împreună cu noi, membrii staff-ului tehnic, administrativ îi ajutăm, să ne atingem obiectivul final. Într-adevăr, în aceste ultime 3 etape din sezonul regular întâlnim echipe bune ale campionatului, prima etapă va debuta sâmbătă la Lotus Băile Felix, echipa clasată pe locul 4, echipa care ne-a învins în turul de campionat, pe teren propriu, dar mergem încrezători și valoarea lotului și stare de spirit pe care o avem acum ne dă dreptul să sperăm că de la Oradea vom veni cu punct sau puncte.După care etapele următoare le vom trata fiecare în parte, întâlnim liderul CAO Oradea și în ultima etapă din campionat vom merge la CFR Cluj 2. În aceste 3 etape, vreau să omogenizez cât mai repede lotul, să-i integrăm cât mai repede pe jucătorii noi. Situația care s-a creat, ulterior cu transferul lui Raphael Stănescu ne-a descumpănit puțin, dar eu cred că, indiferent câte etape va prinde să joace, el ne va ajuta. Pot să spun că indiferent de numele introduse pe teren, cred că orice jucător va putea să facă față acestui obiectiv, pentru că, până la urmă presiunea este din cauza obiectivului. Una este să nu ai obiectiv și să te menții și alta este să-ți propui cel mai înalt obiectiv, adică promovarea în Liga 2. Suporterii să aibă răbdare, încredere, și, cum am zis și la primul interviu când am venit în vară, nu voi lăsa să fie dezamăgită acestă emblemă, pentru că pentru mine este echipa de suflet, este FC Baia Mare care o știu de când eram copil, și atunci, să fie siguri că eu, împreună cu tot staff-ul și toți băieții vom face tot ce ne stă în putință să ajungem la baraj și să promovăm!”

Lasă un răspuns

Top