You are here
Home > Fotbal > BOMBĂ Recea așteaptă fuziunea dintre Viitorul și Farul pentru a mai evolua un sezon în Liga 2!

BOMBĂ Recea așteaptă fuziunea dintre Viitorul și Farul pentru a mai evolua un sezon în Liga 2!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Bomba e explodat imediat după încheierea barajului de menținere în Liga 2, dintre Unirea Slobozia și Comuna Recea, pierdut de echipa antrenată de Florin Fabian cu 0-3 (în tur 2-0)! Conform unor surse demne de încredere, citate de Prosport (AICI) la Constanța se pune de o fuziune dintre Viitorul și Farul Constanța, în condițiile în care marinarii vor avea o nouă arenă modernă la malul mării și atât Hagi cât și Ciprian Marica sunt dispuși la o fuziune. S-ar crea astfel o echipă extrem de puternică care va evolua în Liga 1! 

Unele surse spun că în proporție de 90% tranzacția e ca și făcută. În aceste condiții Comuna Recea are toate șansele să continue în eșalonul secund și în viitorul sezon care va debuta la data de 31 iulie 2021! La fel de adevărat este și faptul că și Baia Mare este extrem de interesată de realizarea tranzacției, urmând să se demareze negocieri pentru o fuziune dintre Comuna Recea și Minaur Baia Mare, după modelul Constanța, noua entitate urmând a evolua la Baia Mare în Liga 2! Mai este mult până departe și vom vedea cum vor decurge evenimentele în aceste zile, dar știm că jucătorii de la Recea au ales să nu facă (deocamdată) nici un demers la Comisia pentru Statutul Jucătorilor, cel puțin pentru următoarele 2 săptămâni. După o primă întâlnire a autorităților locale și județene cu conducerea din Recea, aceștia și-au dat acceptul de principiu pentru crearea la Baia Mare a unei echipe de fotbal puternice cu finanțare locală, județeană și investitori privați. Pierderea barajului de Recea a dat puțin lucrurile peste cap, dar au fost (re)puse pe tapet o dată cu viitoare fuziune care se pregăteșete la Constanța!

Timpul este extrem de scurt, fuziunile se pot înregistra la FRF toată luna iunie, și până la o decizie a Comitetului Executiv nimic nu e sigur! Cert este că viitoare echipă de conducere trebuie să se apuce de treabă, și dacă spuneam că la Recea există o serie de jucători extrem de atractivi pentru multe echipe din Liga 2 și chiar din Liga 1, aceștia ar putea evolua din iulie pentru Baia Mare, în frunte cu antrenorul Florin Fabian care a lăsat o impresie extrem de frumoasă în această primăvară.

În altă ordine de idei, maramureșenii Marius Coman (golgheterul din Liga 2) și Darius Buia au semnat cu Petrolul Ploiești și vor fi antrenați de Nae Constantin cel care a fost pe banca tehnică a celor de la Recea până în decembrie!

Așadar, dacă se poate la Constanța, se va putea și la Baia Mare!

Sursa foto: liga2.prosport.ro 

 

Lasă un răspuns

Top