You are here
Home > Fotbal > ADEVĂRUL despre „IADUL” lui Mihalcea! RUȘINE Adrian Mihalcea, „marele„ fost jucător și „câine”!

ADEVĂRUL despre „IADUL” lui Mihalcea! RUȘINE Adrian Mihalcea, „marele„ fost jucător și „câine”!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster  

Încă de la Recea, Adrian Mihalcea a amenințat formația antrenată de Florin Fabian, că la Slobozia îi va aștepta IADUL! După care a mai nuanțat și a zis că a glumit! Se pare că nu a fost chiar glumă, formației din Recea fiindu-i arătat „IADUL”  din Slobozia. Deși, antrenorul Florin Fabian a tras un semnal de alarmă către Federația Română de Fotbal, se pare că onor forul de la Casa Fotbalului nu a luat în serios aceste amenințări venite dinspre Slobozia.

Se pare că miza meciului nu a fost doar retrogradarea în Liga 3 a formației din Slobozia sau „pătarea” c/v-ului lui Mihalcea cu o retrogradare, ci și sumele majorate cu 50%, către Unirea Slobozia, venite din partea autorităților locale! Dacă anul acesta sumele bugetate către Unirea au fost în jurul sumei de 2.500.000 lei, în viitorul sezon competițional sumele vor fi majorate cu 50%! Rămâne de văzut ce mari „performanțe” vor obține cu aceste sume și cu Adrian Mihalcea pe bancă!

Despre condițiile în care s-a desfășurat BARAJUL de menținere în Liga 2 de la Slobozia, ne-a vorbit chiar antrenorul Florin Fabian, cel care a trăit, alături de elevii săi, „IADUL” de la Slobozia!

A fost un meci desfășurat așa cum anticipam într-o atmosferă de nesportivitate nemaiîntâlnită, nepermisă pentru un joc de fotbal. Din punct de vedere al desfășurării jocului am controlat prima repriză când trebuia să închidem jocul la ocazia lui Paul Batin, cănd singur cu portarul a trimis pe lângă bară.

Apoi, după pauză, la un contraatac al celor de la Slobozia finalizat cu gol, a început „iadul” organizat de Mihalcea, care încă de la venirea noastră la stadion a recurs la amenințări, injurii și bruscări ale elevilor mei, iar toate acestea au degenerat odată cu marcarea primului gol, moment în care tot staful celor de la Slobozia în frunte cu antrenorul lor principal ne-au scuipat injurat, amenințat și bruscat.

Toate aceste manifestări huliganice au intimidat echipa noastră, cu jucători foarte tineri, iar pe final de meci aceste presiuni venite atât din teren cât și din afara terenului au dus la o cădere psihică a elevilor mei. Nu e posibil ca la un meci de nivelul Ligii a 2-a să se întâmple astfel de lucruri. De la primul om din cadrul clubului Slobozia și până la ultimul spectator să ai un comportament atât de nesportiv, și mai vrem să ajungem în rândul țărilor cu fotbal civilizat. Jucătorii noștri de rezervă au fost trimiși în tribună și înjurați tot meciul.

Nu e posibil ca cei din staful Unirii Slobozia să sară la banca noastră și tot din staful nostru să fie eliminat, de o brigadă care n-a reușit în repriză secundă să conducă corect acest joc. Nu e posibil ca lui Mendoza, să i se dea cartonaș roșu după ce tot el a fost bruscat și scuipat după golul trei. Apoi, a fost târât pur și simplu de oameni de ordine spre vestiar până ce am intervenit eu. Iar după meci, sălbăticia gazdelor a continuat, ceea ce a pus în pericol integritatea jucatorilor, care de altfel a fost pusă în pericol încă de la venirea noastră la stadion, cum spuneam.

Fotbalul e totuși un joc, iar dacă unul care a fost secundul naționalei României provoacă astfel de manifestări nesportive, cum să avem pretenția să ajungem în rândul țărilor cu fotbal dezvoltat. Îmi felicit echipa și staful tehnic pentru momentele fantastice oferite pe parcursul acestui an, în condiții extrem de dificile. Am încercat să le dau toată puterea mea interioară pentru a reuși. Îi iubesc și le doresc mult succes în continuare!”

Adrian Mihalcea nu numai că a fost secundul Naționalei, dar a fost „câine până la moarte”, și toate aceste manifestări huliganice a avut de unde să le învețe! Cât despre Florin Fabian se poate spune că nu exagerează cu nimic, el fiind (deja) recunoscut pentru gentilețea lui, calm și profesionist, singura lui grijă fiind performanța sportivă! De asemenea, Florin Fabian a ținut să precizeze că el (încă) nu și-a anunțat plecarea, ci doar a urat succes mai departe elevilor săi! Rămâne de văzut ce se va întâmpla la Recea în perioada următoare, acolo unde se „pregătește” o nouă promovare și o „nouă echipă” fenomen! Ați auzit de….UNIREA SĂSAR?

 

4 thoughts on “ADEVĂRUL despre „IADUL” lui Mihalcea! RUȘINE Adrian Mihalcea, „marele„ fost jucător și „câine”!

  1. nu am auzit de Unirea Sasar, am auzit de FC BAIA MARE, singurul nume care conteaza, nu echipele astea nascute ca ciupercile dupa ploaie controlate de politic si jocuri murdare.

  2. Din pacate proverbul cu ,,gura bate c–l” se potriveste de minune pentru marele antrenor Fabian.Probabil ca s-a crezut castigator dupa rezultatul din primul meci si din pacate pentru Maramures ,Recea retrogradeaza.Probabil ca ceva mai multa mosestie nu ar strica.

  3. Bai oameni buni(de fotbal) de ce incurajati astfel de comentarii? Pe baietii de la Ripensia Timisoara ii intrebati ceva despre meciul vostru dubios de la U Cluj (cand era cat pe ce sa trimteti un nume de legenda in fotbalul romanesc la baraj). Ce mare nume este ACS Comuna Recea in fotbalul Romanesc? Daca vorbeam despre FC MARAMURES BAIA MARE era altceva. Asa ca pregatiti terenul ala pentru insamantari, faceti o baza sportiva decenta si promovati corect in liga 2. Daca domnul Florin Fabian este fair play nu ar cauta scuze pentru rezultat in alta parte. Restul e cancan.

Lasă un răspuns

Top