You are here
Home > Fotbal > Bombă în C5! Metalurgistul Cugir nu mai e sigură de deplasarea de la Recea! CSM Satu Mare poate fi reprimită în Liga 3!

Bombă în C5! Metalurgistul Cugir nu mai e sigură de deplasarea de la Recea! CSM Satu Mare poate fi reprimită în Liga 3!

Ioan R. Ster 

Bombă în C5! Metalurgistul Cugir nu mai e sigură de deplasarea la Recea! CSM Satu Mare poate fi reprimită în Liga 3!

Astăzi se judecă recursul echipei CSM Satu Mare care nu a fost lăsată să participe în Liga 3 din cauza neîndeplinirii obligației de a achita garanția de 20.000 lei cerută de FRF: După retragerea echipei CSM Tg. Mureș și acordării dreptului de a participa într-o nouă ediție a campionatului din Liga 3 echipei Sporting Roșiori, Metalurgistul Cugir a fost mutată din seria 4 în seria 5, și ACS Fotbal Comuna Recea ar trebui să joace împotriva echipei lui Lucian Itu chiar la Recea, sâmbătă 24 august 2019 de la ora 18.00.

Antrenorul metalurgiștilor din Cugir a declarat în exclusivitate pentru https://www.baiamaresport.ro că echipa sa nu este sigură încă de deplasarea la Recea, deplasare care urma să o facă maine dimineață de la ora 10.00. Domnia Sa deține aceleași informații pe care le avem și noi, anume aceea că CSM Satu Mare are toate șansele să fie reprimită în seria 5 din Liga 3!

Ca urmare, lucuruile se complică pentru echipa lui Romică Buia. Acesta a declarat în exclusivitate pentru https://www.baiamaresport.ro că ACS Fotbal Comuna Recea e pregătită să joace cu orice echipă în prima etapă, fie Metalurgistul Cugir, fie CSM Satu Mare. Dar există și posibilitatea amânării partidei de la Recea!

Lucurile evoluează de la o oră la alta, și ne putem aștepta la surprize mari!

Lasă un răspuns

Top