You are here
Home > Alte sporturi > ALTE SPORTURI PATRIC ILUT , LOCUL 1 IN CLASAMENTUL MONDIAL WORLD ROOKIE TOUR 2022

ALTE SPORTURI PATRIC ILUT , LOCUL 1 IN CLASAMENTUL MONDIAL WORLD ROOKIE TOUR 2022

 

 

 

 

 

Radu Țolaș

PATRIC ILUȚ , LOCUL 1 IN CLASAMENTUL MONDIAL WORLD ROOKIE TOUR 2022

Dupa un sezon de vis, in care Patric a mers exceptional , reusind sa adune 6 medalii de aur si 2 de argint in cadrul circuitelor mondiale de skateboarding pt categoria sub 19 ani, si anume World Rookie Tour si Best Foot Forward, The Flying Boy incheie sezonul competitional 2022 , pe locul 1 !!!! Un rezultat fabulos si fara precedent in skateboardingul romanesc ! Acest rezultat vine dupa foarte multa munca si dedicare : 4-6 ore de antrenament pe zi – in fiecare zi , multa recuperare fizica , motivare maxima si multe, multe sacrificii. Desi lipseste foarte mult de la scoala , datorita competitiilor, cantonamentelor si asa mai departe, Patric reuseste sa se descurce foarte bine si cu scoala, el fiind bursier la Sc Gimnaziala Victor Babes din Baia Mare, in clasa a VIII – a G !

in atasament regasiti rezultatele sportivului Patric Ilut pentru anul 2022 ( pana in momentul de fata ) .

Precizez ca sportivul Patric Ilut este Campion Mondial la skateboarding , categoria sub 15 ani , atletul reusind sa incheie sezonul 2022 , pe prima pozitia in cadrul singurului circuit mondial oficial de skateboarding : World Rookie Tour , cu un scor de 80.00 puncte ( la aproape 10 puncte de urmatorul clasat – o diferenta enorma )! -*calsamentul oficial in atasament – aceasta pozitie il califica automat la Jocurile Olimpice de Tineret de la Maribor din 2023 ( din pacate nu exista , inca, in Romania o Federatie de Skateboarding – este in lucru, dar nu se v-a finaliza nimic pana la anul viitor) .

Pentru Patric nu urmeaza nici o pauza odata cu incheierea sezonului competitional de skateboard, el incepand deja antrenamentele oficiale pentru sezonul de snowboarding, unde participa la trei discipline ( slopestyle, big air si snowboardcross) in circuitele internationale destinate tinerilor rideri 

Pentru orice intrebari sau neclaritati, va stau oricand la dispozitie !

Cu deosebit respect,

Ec. Bogdan Ilut
President Extrem Rivulus Association

Lasă un răspuns

Top