You are here
Home > Alte sporturi > ALTE SPORTURI Maramureș Rookie Fest ediția a III-a va avea loc la Borșa

ALTE SPORTURI Maramureș Rookie Fest ediția a III-a va avea loc la Borșa

 

 

 

 

 

Maramureș Rookie Fest ediția a III-a va avea loc la Borșa

Comunicat de presă

Asociaţia Club Sportiv EXTREM RIVULUS anunță cu mândrie desfășurarea celei de-a treia ediții a evenimentului Maramureș Rookie Fest, programată în perioada 1-4 februarie 2024. Acest eveniment de amploare mondială reprezintă o etapă crucială în circuitul prestigios World Rookie Tour.

Maramureș Rookie Fest se bucură de o reputație consolidată, aducând laolaltă tineri pasionați de sporturile extreme din întreaga lume. Pe parcursul a patru zile pline de adrenalină, participanții vor avea oportunitatea de a-și demonstra abilitățile în discipline precum snowboard și schi. Cu sprijinul partenerilor noștri de top și a comunității extrem de dedicate, evenimentul se anunță a fi unul memorabil.

Această a treia ediție continuă să consolideze poziția Maramureș Rookie Fest în cadrul circuitului World Rookie Tour, confirmând astfel statutul nostru ca gazde ale unui eveniment de excelență în domeniul sporturilor extreme. Ne așteptăm la prezența unor talente remarcabile și suntem hotărâți să oferim o experiență de neuitat atât participanților, cât și spectatorilor.

Eveniment realizat în parteneriat cu Telegondola Borșa !
Locație: Pârtia Olimpică Borșa
Perioada : 01 – 04.02.2024
Participanți confirmați până acum: 48 din țări ca : Austria , Cehia , Slovacia , Ungaria , Germania , Slovenia , Bulgaria , România.

Asociaţia Club Sportiv EXTREM RIVULUS vă invită să fiți alături de noi în această călătorie extraordinară, în care pasiunea pentru sporturile extreme se îmbină armonios cu spiritul competitiv și dorința de a crea amintiri de neuitat. Pentru informații suplimentare și detalii de participare, vă rugăm să accesați site-ul nostru oficial sau să ne contactați direct. (www.extremrivulus.ro
office@extremrivulus.ro
+40 739 570 320 – WhatsApp )
Alăturați-vă nouă în această aventură extremă, unde adrenalina și excelența se întâlnesc pentru a crea istorie în lumea sporturilor extreme!

#MaramuresRookieFest #WorldRookieTour #ExtremeSports

Lasă un răspuns

Top