You are here
Home > Rugby > Liga Națională de Rugby > Al doilea „buldog” transferat la campioana României

Al doilea „buldog” transferat la campioana României

 

 

 

 

 

Alin Boțioc 

Al doilea „buldog” transferat la campioana României

După ce în urmă cu exact șapte luni, conducerea C.S.M.Știința Baia Mare reușea transferul jucătorului dinamovist Ionuț Balaban, prin cooptarea lui Silviu Andrei Grădinaru zimbrii reușesc pentru o perioadă de patru ani cooptarea celui de-al doilea „buldog” în tabăra campioanei României.

Născut pe data de 23 iunie 1997 în Băicoi județul Prahova, jucătorul de (1,88 m – 119 kg) joacă în linia a treia pe postul de flanker. Primul contact cu balonul oval l-a avut la vârsta de 15 ani când a fost îndrumat de Lucian Mircescu spre Clubul Sportiv Aurora Băicoi. După o periodă de doar trei luni petrecută la formația din Băicoi, noua achiziție a zimbrilor se îndreaptă spre capitală evoluând în ordine la C.S.Grivița Roșie București (2012-2016) sub comanda cuplului Ermil Pasache – Florin Deșliu respectiv C.S.Dinamo București (2016-2019), Ștefan Demci – Cristi Hâldan.

Începând cu anul 2015 intră în atenția selecționerilor României la categoriile de vârstă Under 18 și Under 20 ani, naționale cu care participă la Campionatele Europene. La naționala Under 20 ani este adus de actualul tehnician al zimbrilor Eugen Apjok.

Lasă un răspuns

Top