You are here
Home > Alte sporturi > UN NOU PROIECT sportiv în Maramureș: FABRICA DE CAMPIONI! Să fie într-un ceas bun!

UN NOU PROIECT sportiv în Maramureș: FABRICA DE CAMPIONI! Să fie într-un ceas bun!

 

 

 

 

 

Cu pasiune față de sport lansăm un nou proiect: Fabrica de campioni
 
Am încercat de-a lungul ultimelor 2 luni să aduc în atenție câteva aspecte legate de viața de sportiv, insistând asupra celor legate de șansa copiilor din mediul rural de a se realiza în viață prin sport.
 
Probabil v-am trezit curiozitatea sau v-am stârnit opinii, pe care unii le-ați exprimat, alții nu. Asta pentru că eu țin cont de părerea voastră, a iubitorilor și practicanților de sport, a celor cărora știu că le pasă de soarta sportului românesc.
 
Și pentru că vă consider, pe toți cei care citiți aceste rânduri, împătimiți ai fenomenului sportiv românesc, vreau să vă anunț că în cadrul Clubului Sportiv Marta Baia Mare am demarat un nou proiect ambițios.
 
Un proiect prin care ne propunem să dăm o șansă copiilor din mediul rural și din mediile defavorizate să practice un sport și să se realizeze în viață cu ajutorul sportului. Și pentru asta am ales să nu ne dăm cu părerea, ci să acționăm. Așa cum mare parte dintre voi o și faceți, fiecare în felul lui.
 
Proiectul „Fabrica de campioni” va deveni locul în care mii de copii vor avea oportunitatea de a-și completa educația și formarea pentru viață prin sport, cu scopul de a deveni chiar campioni.
 
„Fabrica de campioni” se dorește a fi nu numai un mijloc de formare a tinerilor sportivi români, ci și un exemplu de urmat. Ne așteaptă o muncă grea, dar frumoasă și, cu siguranță, plină de satisfacții.
 
Pun la bătaie experiența mea, ambiția și dragostea față de sport, moștenite din familie și desăvârșite în arena sportivă, cu scopul de a da mai departe ceea ce am primit de la sport.
 
Mă alătur eforturilor și succeselor obținute în handbal de CS Marta în cei peste 20 de ani de activitate, pornind la drum cu alte 5 ramuri sportive: fotbal, atletism, natație, volei și taekwon-do, cu certitudinea că vom avea un impact pozitiv asupra sportului maramureșean și asupra vieților a cât mai mulți tineri.
 
Totul sub cupola noului concept „Fabrica de campioni” și cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș.
Țineți aproape. Urmează să anunțăm acțiunile viitoare și oamenii ce ni se alătură în misiunea noastră.
 
Tudor Marta

 

 

Lasă un răspuns

Top