You are here
Home > Fotbal > Minifotbal > TRAGERE LA SORȚI Cupa Minerul 2019

TRAGERE LA SORȚI Cupa Minerul 2019

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

În perioada 27-29 decembrie 2019, Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare va fi gazda unei noi ediții la Cupa Minerul, la minifotbal, competiție oraganizată de C.S. Marta Baia Mare. La competiție s-au înscris un număr de 15 echipe care au fost împărțite în 4 grupe, 3 grupe cu 4 echipe și 1 grupă cu 3 echipe. Premiile la acest Turneu de fotbal în sală au crescut considerabil, Locul I fiind răsplătit cu suma de 10.000 lei, locul II cu 4.000 lei, iar locul III cu suma de 2.000 lei. De asemenea, se vor acorda și premii speciale: Trofeul „Alexandru Koler”, Trofeul „Marin Sabou” și Trofeul „Vasile Feher”. 

Grupele au fost denumite după foste glorii ale fotbalului băimărean: Grupa A: Viorel Mateianu, Grupa B: Radu Pamfil, Grupa C: Lucian Bălan și Grupa D: Mircea Sasu. Arbitrajele la acest turneu vor fi asigurate Szabolcs Kovacs (Carei), Dragoș Luca (Cluj Napoca), Cristian Codrea (Baia Mare) și Vlad Mare (Baia Mare). Dacă va ajunge în timp util în Baia Mare, semifinalele și finalele vor fi arbitrate de Istvan Kovacs  (Carei), arbitru FIFA cu meciuri în Champions League. Echipele vor avea în componență un lot de 12 jucători și 3 componenți ai staff-ului tehnic. Cartonașele galbene vor „costa„ jucătorul 25 lei iar cele roșii minim 50 de lei, în funcție gravitatea faptei. Pe toata durata Turneului va fi asigurată și asistența medicală. Biletele de intrare pentru spectatori vor avea o culoare diferită pentru toate zilele competiției, iar jucătorii și staff-ul echipelor vor fi „dotate” cu brățări.

Organizatorii au pregătit și surprize pentru spectatori, până acum și-au pus tricourile la bătaie Florin Achim (Academica Clinceni), Mihai Ștețca (tricoul echipei Petrolul Ploiești semnat de toți componenții lotului), Sergiu Ciocan (Gaz Metan Mediaș), Sorin Șerban (Politehnica Iași), Paul Batin (un tricou al echipei Dinamo Bucrești), Claudiu Bumba (Kisvarda-Ungaria) și Eduard Pap (FC Botoșani).

BaiaMare Sport va prezenta în detaliu acest Turneu în format LIVESCORE, de la toate partidele Turneului!

Ionuț Marta – Directorul Turneului CUPA MINERUL 2019, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro:

„Ne bucurăm că reușim să dăm continuitate acestei competiții, sperăm să fie un spectacol agreabil pentru toți spectatorii, să se bucure de prezența unor fotbaliști care, putem spune, că fac glorie orașului nostru, jucând atât în prima Ligă cât și în străinătate, respectiv în Ungaria. În fiecare an au fost meciuri spectaculoase și de  și de cele mai multe ori au câștigat cei care nu sunt fotbaliști profesioniști. La momentul de față, sportivii care fac parte din echipe, nu putem spune că îi cunoaștem chiar pe toți, dar dintre ei, știm cu siguranță că vor fi Batin, Bud, și sperăm noi invitați ai acestora, adică prietenii acestora de la echipele la care au jucat, vorbim după aceea de noul val al fotbaliștilor băimăreni care joacă la Iași, mă refer la Șerban și la Onea, sportivi din zona noastră, sperăm ca și alți sportivi să fie prezenți și să facă un spectacol agreabil în cele 3 zile de competiție. Anul acesta a crescut valoare premiilor, a crescut puțin și taxa de înscriere, dar am considerat că așa putem face să fie mai atractivă competiția prin niște premii cu adevărat mai semnificative, iar 10.000 lei, premiul care revine locului I, consider eu că este unul tentant și unul care să-i facă pe sportivi să dea totul în teren pentru obținerea acestui loc râvnit de toată lumea. Conjuctural, să spunem că este o competiție organizată de CS Marta Baia Mare, în primul an când am făcut Cupa Minerul și când am format, de fapt, echipa de fotbal ca și secție a clubului Minaur, am organizat Turneul pe CS Minaur Baia Mare. Am considerat că aceste competiții, atât cea de fotbal cât și cea de futsal sunt competiții pentru public și publicul trebuie să se bucure de ele. Știam de Cupa Top Trade, știam că există deja spectatori care s-au bucurat de o competiție de genul acesta și am zis, de ce nu, chiar dacă noi venim din handbal și chiar dacă niște handbaliști au reînviat o cupă de fotbal în sală, o echipă de fotbal a fost o plăcere pentru noi. dar în prima ediție am găsit unele neconcordanțe la nivelul Primăriei, și atunci am considerat că e mai bine să mergem cu un club privat, să organizăm această competiție fără a avea nimic comun cu clubul de fotbal. Pe spectatorii băimăreni îi așteptăm la Sală, promitem că , atât din punct de vedere organizatoric cât și competțional vor fi satisfăcuți de ceea ce văd în cele 3 zile ale competiției iar la finale, cu siguranță, cei care vor câștiga vor fi cei mai buni sportivi pe durata întregii competiții!”

 

CUPA MINERUL 2019

GRUPA A: VIOREL MATEIANU

 1. ApiInvest
 2. FC Poiana Codrului
 3. Sporting Maramureș
 4. FC Clasico

GRUPA B: RADU PAMFIL

 1. Il Calcio
 2. Labradorii
 3. Sporting Zalău
 4. First Class

GRUPA C: LUCIAN BĂLAN

 1. Rechinii 2004
 2. Glory Days Gems
 3. Redex
 4. Sebi Marc

GRUPA D: MIRCEA SASU

 1. FC Recea
 2. FC Pick-up
 3. Minerul Cavnic 

Lasă un răspuns

Top