You are here
Home > Fotbal > SPORT TEAM ÎMPREUNĂ CU ÎNCĂ PATRU ECHIPE DE FOTBAL AU CONTRIBUIT PENTRU AJUTORAREA A TREI FAMILII CU PROBLEME DEOSEBITE

SPORT TEAM ÎMPREUNĂ CU ÎNCĂ PATRU ECHIPE DE FOTBAL AU CONTRIBUIT PENTRU AJUTORAREA A TREI FAMILII CU PROBLEME DEOSEBITE

 

 

 

 

SPORT TEAM ÎMPREUNĂ CU ÎNCĂ PATRU ECHIPE DE FOTBAL AU CONTRIBUIT PENTRU AJUTORAREA A TREI FAMILII CU PROBLEME DEOSEBITE

Acum în prag de sărbători, la inițiativa echipei de fotbal old boys, Sport Team Baia Mare, s-a organizat un turneu caritabil de minifotbal, având ca scop, strângerea de bani în vederea ajutorării unor familii cu probleme deosebite.
 
La turneul dotat cu ,,Cupa Moș Nicolae”, care a avut loc la Recea, au participat echipele Smart Boys, Neighbors Team, ASCO CF și echipa gazdă Sport Team, toate din Baia Mare, echipe care au contribuit cu sume de bani pentru scopul menționat mai sus.
 
Pe lângă cele patru echipe participante, la suplimentarea sumei de bani a participat și echipa parteneră Fan Sport Baia Mare, iar Asociația ,,ION al ANEI” din Stremț, a contribuit cu îmbrăcăminte.
 
Astfel, prin ziarul online ,,eMaramureș”, au fost identificate trei familii cu probleme deosebite, cărora le-au fost cumpărate alimente, dulciuri pentru copii și brazi de Crăciun. La două familii au fost oferite și sume de bani.
 
Una dintre familii identificată a fost în Mesteacăn, unde reprezentanții echipelor le-a oferit alimente, dulciuri la copii, un brad, un televizor, haine și o sumă de bani, prin preotul paroh, care se ocupă de introducerea gazului în locuința acesteia(un tată rămas cu trei copii minori după ce soția acestuia a decedat la vârsta de 29 ani).
 
A doua familie tot cu trei copii, a fost identificată în Baia Sprie, și care până nu demult a trăit într-o casă în condiții improprii, fiind într-o stare avansată de degradare, în prezent fiindu-le asigurată o locuință, de către o firmă de construcții.Acestei familii le-au fost cumpărate alimentele necesare sărbătorilor, dulciuri, brad pentru copii și i-au fost oferite haine din partea Asociației,,ION al ANEI”.
 
O a treia familie identificată, a fost din Chiuzbaia, căreia i-a ars în întregime casa de locuit, în ajunul sărbătorii lui Moș Nicolae și căreia la înțelegere cu Primăria Baia Sprie, care va sprijini și aceasta cu materiale de construcție, i-au fost achiziționați 2 mc de cherestea, necesară la începerea construcției unei noi case.Pe lângă cei 2 mc. achiziționați de organizatorii acestui demers, S.C. de produse lemnoase CERELEMN din Baia Mare, a donat la rândul acesteia, încă 0.5 mc. cherestea.
 
Echipa de fotbal old boys, Sport Team Baia Mare, aduce mulțumiri echipelor Smart Boys, Neighbors Team, ASCO CF și Fan Sport, care au fost alaturi pentru o cauză nobilă în prag de iarnă și de sărbători.De asemenea se aduc mulțumiri Asociației ,,ION al ANEI” din Stremț, care a oferit haine celor două familii menționate.Totodată se aduc mulțumiri și la S.C. CERELEMN Baia Mare pentru gestul făcut.
 
Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți și să aveți Sărbători frumoase!
Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Top