You are here
Home > Fotbal > Patrick Peter a semnat cu Minaur Baia Mare! El a cochetat și cu România U15!

Patrick Peter a semnat cu Minaur Baia Mare! El a cochetat și cu România U15!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Patrick Peter a semnat cu Minaur Baia Mare un contract valabil pentru 1 an cu posibilitate de prelungire încă 1 an de zile!

Patrick Peter, născut la data de 26.07.2000, produs al LPS Banatul Timișoara a semnat cu echipa antrenată de Dorin Toma din postura de jucător liber. Este un mijlocaș ofensiv stânga sau dreapta, cu meciuri în Liga 2. A mai trecut și pe la ASU Poli Timișoara, cu care are la activ o promovare în Liga 2 la doar 14 ani, Centrul de Excelență de la Timișoara, sau Luceafărul Oradea. Ultima sa echipă a fost ACS Poli Timișoara, echipă de care s-a despărțit! Pentru a veni la Baia Mare a refuzat oferte venite de la Sepsi Sfântu-Gheorghe sau CSM Reșița!

A debutat în Naționala României Under 15 într-un meci cu Moldova, cu 2 goluri marcate chiar la debut! A fost plăcut surprins de primirea făcută aici la Baia Mare și speră că va ajuta Minaur în drumul spre Liga 2!

Patrick Peter – Minaur Baia Mare, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro:

„Mă bucur că am ales Baia Mare, îmi place foarte mult aici, am fost foarte bine primit de băieți și staff. Sper să promovăm cu Minaur Baia Mare în Liga 2 și să avem succes în continuare!”

Lasă un răspuns

Top