You are here
Home > Opinii > OPINII Conform lui Cătălin Cherecheș CIUMA GALBENĂ din Consiliul Local Baia Mare se opune proiectului de la Liceul „Aurel Vlaicu”!

OPINII Conform lui Cătălin Cherecheș CIUMA GALBENĂ din Consiliul Local Baia Mare se opune proiectului de la Liceul „Aurel Vlaicu”!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Când politicienii se ceartă mai ies la iveală unele interese care fac ca sportul din Maramureș să nu progreseze, iar investițiile în sport să rămână doar la stadiu de proiect (ca să fim eleganți)! BaiaMare Sport a scris despre interesele CIUMEI GALBENE vis-a-vis de poriectul AQUA PARK DEALUL FLORILOR, acolo unde intrarea ar trebui să se facă dispre str. Minerilor, pe locul vechii Morii, și unde, consilierii PNLmajoritari în Consiliul Local Baia Mare împiedică acest proiect datorită unor interese de grup care ar viza construirea acolo a unui bloc de 6 etaje, în plin centru istoric al Municipiului Baia Mare!!!

După spusele edilului nostru șef, la tentativa de ședință a Consiliului Local Baia Mare, aceiași consilieri PNL se opun cu vehemență finanțării de către Municipiul Baia Mare a unui teren sintetic la Liceul „Aurel Vlaicu”, proiect care s-ar alătura celui aprobat de Compania Națională de Investiții tot acolo, unde va apărea în curând o bază sportivă de tip I, cu teren sintetic de dimensiunile unui teren de fotbal mare, tribune de 500 de locuri, vestiare, nocturnă, locuri de parcare etc. Această investiție este extrem de necesară dezvoltării fotbalului juvenil, copiii și juniorii din Baia Mare nu au unde să se antreneze, iar performanțele se lasă așteptate, mulți tineri talentați luând drumul altor centre sportive mult mai bine dezvoltate.

Vă mulțumim băimăreni pentru CIUMA GALBENĂ pe care ne-ați băgat-o pe gât! La cât mai multe….insuccese!

Lasă un răspuns

Top