You are here
Home > FC Prietenia Baia Mare > Old Boys > OLD BOYS SPORT TEAM PIERDE FINALA LA CUPA ASCO 2023-MINIFOTBAL IN MEMORIAM LULU DERZSI, DUPĂ LOVITURILE DE DEPARTAJARE

OLD BOYS SPORT TEAM PIERDE FINALA LA CUPA ASCO 2023-MINIFOTBAL IN MEMORIAM LULU DERZSI, DUPĂ LOVITURILE DE DEPARTAJARE

 

 

 

 

 

Competiția denumită și „Moș Nicolae”, a fost organizată în 16 decembrie 2023, de către echipa ASCO CF Baia Mare, în memoria fostului portar al acestei echipe Lulu Derzsi. Meciurile s-au desfășurat în Sala de Sport a Liceului Economic ,,Nicolae Titulescu” din Baia Mare.
 
Echipa Sport Team Baia Mare, a fost repartizată în Grupa A, alături de ASCO 1, Smart Boys și Music Boys toate din Baia Mare, din cealaltă grupă B, făcând parte echipele ASCO 2, Cristal Dream Team, Lulu Blue Team și Foci Gaska și acestea din Baia Mare.
 
Cu două victorii în grupă (1-0 cu Smart Boys – gol Ionuț Pop și 3-2 d.p., cu ASCO 1), Sport Team s-a calificat în semifinală, unde a trecut tot cu 1-0 (gol Ștefan Dărăban), de Cristal Dream Team.
 
În cealaltă semifinală Lulu Blue Team a trecut cu 3-2 d.p., de Music Boys.
 
Finala dintre echipele Sport Team și LULU Blue Team, a fost foarte disputată, primii care deschid scorul sunt cei de la Lulu Blue Team, iar cu un minut rămas din timpul regulamentar, Sport Team egalează prin Cristian Bărbos. Astfel, s-a ajuns la loviturile de departajare, unde Sport Team a ratat o lovitură de la 7 metri și s-a clasat pe locul II.
 
Clasament:
 
1. Lulu Blue Team
2. Sport Team
3. Music Boys
 
Pe langa locul secund obținut de echipa Sport Team, aceasta a mai primit și o diplomă pentru cel mai tehnic jucător al echipei, Daniel Gheighiș.
 
Lotul echipei Sport Team: Edi Costin, Gheorghe Mateaș, Ciprian Coste, Vasile Terec, Ionuț Pop, Florin Florea, Daniel Gheighiș, Ovidiu Dărăban, Bogdan Bîrle, Ștefan Dărăban și Cristian Bărbos. Coordonator Ioan Marchiș.
 
Arbitraj foarte bun prestat de Cristian Gheighiș și Rebeka Moldovan.
 
Felicitări ASCO CF pentru organizare și odihnă veșnică Lulu DERZSI!

Lasă un răspuns

Top