You are here
Home > Fotbal > LIGA 3 Din ciclul NOI NU SUNTEM NORMALI: antrenorul Cristian Bogdan are interzis la echipă!

LIGA 3 Din ciclul NOI NU SUNTEM NORMALI: antrenorul Cristian Bogdan are interzis la echipă!

 

 

 

 

 

Radu Țolaș

Din ciclul NOI NU SUNTEM NORMALI: antrenorul Cristian Bogdan are interzis la echipă!

CSM Sighetu Marmatiei controlat de diletanti si interesati? Consecinta? Incertitudine și instabilitate care vor duce, din nou, la desfiintare!
 
CSM Sighetu Marmației a ajuns unde a dorit! Asta si cu ajutorul principalului Cristian Bogdan. A trecut euforia promovarii, sacalii simt sangele, dau tarcoale si, prin urmare, la clubul maramureșean predomină incertitudinea și instabilitatea.

În acest moment, echipa nu are antrenor decât pe contractul trimis Federatiei! În realitate, se dorește îndepărtarea lui Cristian Bogdan prin tot felul de șmecherii puse în practică de mercenarii aduși la club! În fapt, aceștia încearcă preluarea mai multor cluburi și aducerea unor jucatori care le aduc comisioane grase! Consecinta? Până în decembrie clubul riscă să se desfiinteze! Și nici nu e greu de ghicit dacă vedem diletantismul unui Consiliu de Administrație manevrat de indivizi cu interese! Trei reprezentanți ai Consiliului Local din Sighet și doi oameni ai Primarului, oameni care strigă la arbitru de ce fluieră în cazul pozițiilor de offside…

„În 18 iulie am făcut o solicitare către Consiliul de Administrație al CSM Sighetu Marmației în care am specificat că doresc să reiau pregătirile pe 25 iulie, dar în prealabil aș fi vrut să încep antrenamentele pe 20 iulie doar cu juniorii din Sighet și jucătorii veniți în probe. Pe 19 iulie, am primit răspuns la solicitarea mea și mi s-a comunicat, printr-o adresă, că reunirea se va produce doar în 1.08.2022. Tot în această adresă mi s-a adus la cunoștință faptul că până pe data de 28 iulie a.c. o să mi se comunice graficul de pregătire al echipei. Însă nici până la această oră nu am primit adresa cu graficul de pregătire”, a precizat pentru Graiul Maramureșului actualul tehnician al CSM Sighetu Marmației.

Toate aceste așa-zise șicane încep să aibă un substrat, fiindcă cei de la Sighetu Marmației urmăresc să-l îndepărteze pe Cristian Bogdan de la cârma echipei, chiar dacă el mai are contract până la 30.06.2023!!!
„Telefonic, am fost înștiințat că noul conducător al clubului, în speță Sergiu Bodea, dorește să vină cu stafful dânsului. Acesta mi-a propus, inițial, să rămân în cadrul clubului pe funcția de antrenor secund, delegat sau antrenor la centrul de copii și juniori. La acel moment nu am agreat nici o funcție din cele trei. Înainte să dau un răspuns clar, tot telefonic, am fost informat că nu mai e nevoie de serviciile mele ca antrenor secund și că voi fi trimis la centrul de copii și juniori”, a punctat Cristian Bogdan.

Întrebarea care se pune e: la care centru, CSM Sighetu Marmației nedispunând în acest moment de nici o echipă la acest nivel!

Fără o consultare în prealabil cu antrenorul aflat sub contract, conducerea clubului a decis că reunirea lotului să se producă luni, 25 iulie. Deocamdată, sub comanda unui profesor de educație fizică și sport din localitate!

„Menționez faptul că luni după-amiază (n.r. – 25 iulie) a avut prima ședință de pregătire, în condițiile în care eu dețin funcția de antrenor principal, iar responsabilitatea planului de pregătire îmi aparține în totalitate, fiindcă mai dețin contract până la 30.06.2023”, a mai adăugat Cristian Bogdan.

Din ce informații deținem, se pare că la CSM Sighetu Marmației se încearcă aducerea ca antrenor a fostului internațional Adrian Iencsi. Noi, nici ca jucator nu am vazut ceva iesit din comun! Ca antrenor? Mai rău! Nu îl va apuca toamna! Doar că, acesta ezită în acest moment, atât prin prisma lipsei unui lot de jucători competitiv, cât și a unui buget nevotat. Indiferent de cine va fi antrenor la singura grupare de Liga 3 din județ, acel tehnician nu va avea nicidecum o viață usoară și liniștită în ceea ce privește rămânerea în eșalonul terț, CSM Sighet aflându-se în acest moment în categoria echipelor condamnate la retrogradare! Punem rămășag că în actuala conjunctură până în decembrie nu vor acumula nici macar 5 puncte? Jucătorii esențiali din stagiunea precedentă sunt în pregătiri cu alte echipe sau strategia clubului este de altă natură, iar doi dintre ei sunt Cătălin Tutuța și Sandu Bococi, aflați în vederile nou promovatei Victoria Carei. Referitor la antrenorul Cristian Bogdan, care are un contract ferm, CSM Sighetu Marmației este obligată să respecte înțelegerea conform regulamentelor FRF în vigoare, iar în caz de un eventual litigiu tehnicianul din acte are toate șansele să câștige la comisiile abilitate. Vina principală a situației o are un consiliu de administratie debil! Unde s-a mai vazut ca directorul clubului să nu facă parte din CA? Doar la Sighet! Stimabililor din CA! Unde e baschetul în Sighet? Dar voleiul? Așa va ajunge și fotbalul cu așa diletanți în domeniul sportului!
Vom reveni!

Sursa foto: csmsighet.ro

Lasă un răspuns

Top