You are here
Home > Fotbal > LIGA 2 Schimbare la Minaur Baia Mare: iese Ciprian Danciu, intră Mihai Iosif? Ciprian Danciu iese mâine în conferință de presă!

LIGA 2 Schimbare la Minaur Baia Mare: iese Ciprian Danciu, intră Mihai Iosif? Ciprian Danciu iese mâine în conferință de presă!

 

 

 

 

 

Ioan R Ster 

Înfrângerea cu 0-1 de la Clinceni cu Unirea Constanța, fără gol marcat în condițiile în care băimărenii au evoluat 40 de minute cu un om în plus, i-a fost fatală antrenorului Ciprian Danciu. Viceprimarul Doru Ioan Dăncuș, cel care a fost aproape de echipă pe drumul spre Liga 2 și în acest sezon competițional, i-a cerut public demisia antrenorului băimărean.

În exclusivitate pentru BaiaMare Sport Ciprian Danciu a fost de acord că este necesar un șoc la echipă și va proceda așa cum este cel mai bine pentru echipă. În cursul zilei de astăzi, Ciprian Danciu a fost convocat la o discuție cu primarul Cătălin Cherecheș, și, cel mai probabil, s-a ajuns la o înțelegere pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă. În orice caz, meritele lui Ciprian Danciu privind promovarea echipei în al doilea eșalon fotbalistic al țării nu i le poate lua nimeni, iar noi îi mulțumim pentru tot ce a făcut, că a făcut posibil să visăm mai departe!

Locul său pe banca tehnică va li luat aproape sigur de Mihai Iosif, care cel mai probabil, va conduce mâine, primul antrenament al echipei. Mihai Iosif este născut la data de 22 octombrie 1974, iar ca fotbalist a activat la Rapid București (1989-1995), Dinamo București (1995-1996), Chindia Târgoviște (1996-1998), Drobeta Turnu Severin (1998-1999). Ca antrenor a trecut succesiv de la echipa a doua a Rapidului la prima echipă, unele rezultate ale echipei antrenate de el făcând senzație în Liga 1. Mai este cunoscut și faptul că nu deține Licență Pro, iar iubitorii fotbalului se întreabă cine va figura în acte antrenorul echipei.

În exclusivitate pentru BaiaMare Sport, Mihai Iosif ne-a declarat că „este posibil ca mâine să fie prezent la antrenamentul echipei și să preia Minaur!” . Vine cu gânduri foarte bune la Baia Mare, iar despre obiective nu poate vorbi…încă. Este și normal, din moment ce nu și-a pus încă semnătura pe contract. Cel mai probabil, Mihai Iosif va fi prezentat marți 18 octombrie într-o conferință de presă, ca noul antrenor al echipei Minaur Baia Mare!

Și Ciprian Danciu și-a manifestat intenția de a organiza mâine, luni 17 octombrie 2022 o conferință de presă, de…ADIO (sau la revedere)!

Lasă un răspuns

Top