You are here
Home > Fotbal > Casa Liga 1 > Gică Popescu se întoarce în fotbalul românesc ca președinte la Viitorul

Gică Popescu se întoarce în fotbalul românesc ca președinte la Viitorul

Ioan R. Ster 

După îndelungi așteptări și tatonări, Gică Popescu se întoarce în fotbalul românesc, exact acolo unde își dorea și el și Gică Hagi, la Viitorul Constanța, în funcția de președinte! La început, când Hagi și-a început proiectul înființând Academia Hagi la Ovidiu, mulți oameni de fotbal au privit cu scepticism că Hagi ar putea avea rezultate în fotbalul de performanță. După 10 ani de la demararea proiectului, proiectul lui Hagi este un exemplu despre ce și cum ar trebui să facă un club profesionist de fotbal pentru a atinge performața, dar și din punct de vedere economic. Astăzi, proiectul care se cheamă FC Viitorul întră într-un nou ciclu prin cooptarea lui Gică Popescu în conducerea administrativă. Păstrez și astăzi Programul de campanie a lui Gică Popescu și sunt absolut convins că Viitorul se anunță a fi un Ajax al României!

Gheorghe Hagi – finanțator, antrenor Viitorul:

„Din punctul meu de vedere era nevoie ca noi să avem un președinte care să aibă grijă de tot ce înseamnă partea administrativă, tot ce înseamnă brandul nostru, clubul nostru, și bineînțeles, să aibă grijă și de partea tehnică. El va conduce tot, un om serios, competitiv care o să ne ajute să devenim și mai buni, pentru că, acesta e adevărul, noi în momentul de față am crescut în fiecare an, am făcut lucruri importante, și ne dorim să facem și mai bine și venirea lui Gică în familia noastră, cred eu, că ne face mai puternici, mai buni și obiectivul e acela de a progresa mult mai bine. În rest îi urez baftă, așa e la noi la fotbal, știu că o aibă mult de muncă, dar ușor-ușor o să ne cunoască mult mai bine, sper să fim la înășțime și el să aibă parte de rezultate foarte bune!”

Gică Popescu – președinte Viitorul

„Din 2003 de când am încheiat cariera de jucător, cred că întrebarea cea mai frecventă care mi-a fost pusă a fost aceea când mă întorc în fotbal? Întotdeauna v-am spus că, dacă mă voi întoarce în fotbal, sau când voi hotărî să mă întorc în fotbal, dacă acest lucru se va întâmpla la noi în țară, o voi face numai și numai alături de Gică, într-un proiect pe care noi ni-l dorim și pe care l-am visat întotdeauna, să facem ceva pentru fotbalul românesc!…Faptul că eu nu am fost prezent oficial în cadrul clubului, nu înseamnă că nu am discutat cu Gică, nu ne-am sfătuit cu Gică. De multe ori când mi-a cerut sfatul am încercat să-mi spun părerea mea sinceră, fie că a ținut cont de ea, fie că nu. Deci, eu sunt alături de Gică, cred că din momentul în care a decis să facă acest proiect. Am recunoscut-o public că eu personal, la început nu am crezut că se va dezvolta la nivelul la care a făcut-o, nu m-am gândit atunci că poate este cineva care să-și riște întreaga agonisire de-o viață în fotbal, pentru a investi în acest lucru, și este un lucru incredibil pe care l-a făcut! Acesta a fost și motivul care m-a convins, am vazut cât de mult suflet a pus, cât de greu îi este să ducă acest proiect de unul singur, încercând să facă de unul singur absolut toată munca din acest club, atât parte administrativă cât și partea tehnică. Acum am decis, sau el a decis ca să se ocupe numai de partea tehnică, iar partea administrativă s-o lase în seama mea. Este o responsabilitate uriașă, aceasta pe care Gică mi-a dat-o, pentru că eu intenționez, și sperăm împreună să ducem acest club la o altă dimensiune!”

Sursa foto: FC Viitorul

Lasă un răspuns

Top