You are here
Home > Fotbal > Feminin > FOTBAL FEMININ Domnițele râului poposesc în Banat!

FOTBAL FEMININ Domnițele râului poposesc în Banat!

 

 

 

 

 

Alin Boțioc 

Domnițele râului poposesc în Banat!

Eșalonul de elită al fotbalului feminin românesc programează sâmbătă 30 aprilie începând cu ora 11.00 meciurile etapei cu numărul șase din play-off respectiv play-out.

Aflată încă în lupta pentru evitarea retrogradării (în grupa valorică 7-12), A.C.S.Fotbal Feminin Baia Mare va poposi în această rundă pe terenul ocupantei locului patru Banat Girls Reșița, formație cu care mai are de jucat pe data de 18 mai și restanța din prima etapă a play-outului.

În celalalte partide din cea de-a doua parte a clasamentului se vor mai întâlni: Ladies Târgu Mureș – C.S.S.Târgoviște Universitatea Galați – A.C.S.Piroș Security Ptotect Arad În cel mai important meci al grupei valorice 1-6 care poate decide și câștigătoarea acestei ediții de campionat, revelația ultimelor două stagiuni, A.C.S.Heniu Prundu Bârgăului primește vizita campioanei en-titre Universitatea Olimpia Cluj. În celelalte două jocuri pentru stabilirea ierarhiei finale a clasamentului: A.F.C.Fair Play Joc Cinstit București – C.S.M.Alexandria Politehnica Timișoara – A.C.S.Vasas Femina F.C.Odorhei

Lasă un răspuns

Top