You are here
Home > Alte sporturi > ATLETISM Atleții maramureșeni aduc primele medalii pentru România!

ATLETISM Atleții maramureșeni aduc primele medalii pentru România!

 

 

 

 

 

Alin Boțioc 

Atleții maramureșeni aduc primele medalii pentru România!

Vești excelente venite de la Campionatul Mondial de Atletism Indoor găzduit în perioda 26 martie – 1 aprilie de Torun Polonia.

La finalul celei de-a doua zile de concurs, Nicoleta Marinela Sasu (A.C.S.Athletic Târgu Lăpuș) a reușit să obțină prima medalie de aur cu echipa României la proba de 8.000 de metri cross country, și un loc cinci la general.

Cea de-a doua medalie reușită de către delegația maramureșeană a fost acontată de profesorul Iosif Hecico – medaliat cu bronz la proba de 6.000 de metri cross country.

Maria Șter (de la Școala Alergării) a reușit un loc cinci la proba de 3.000 de metri urmând ca joi (30 martie) respectiv sâmbătă (1 aprilie) să concureze la probele de 8.000 de metri în speță cea de 1.500 de metri.

Băimăreanca Monica Anișoara Hordo a reușit un loc nouă la proba de săritură în lungime, reușind cu 4:66 metri un record personal. În fine Artur Mikloș (sportiv legitimat la A.C.S.Athletic Târgu Lăpuș) s-a clasat pe poziția a 19 în proba de 8.000 de metri country fiind rezervă în proba de ștafetă a României.

Lasă un răspuns

Top