You are here
Home > Volei > VOLEI Voleibaliștii băimăreni debut stagional în capitală

VOLEI Voleibaliștii băimăreni debut stagional în capitală

 

 

 

 

 

Alin Boțioc 

Voleibaliștii băimăreni debut stagional în capitală

În cursul serii de astăzi voleibaliștii băimăreni debutează într-o nouă ediție de campionat. Potrivit altgoritmului Clubul Sportiv Știința Explorări Baia Mare va porni la drum în stagiunea 2023-2024 cu un meci în capitală pe terenul Clubului Sportiv Dinamo București (ocupanta locului patru în stagiunea precedentă).

Partida programată pentru ora 18.00 va fi oficiată de George Grădinaru din Galați respectiv Marius Ștefurac – Ploiești, în timp ce observator din partea Federației Române de Volei va fi prezent Jean Bratu din Brăila.

Cu șapte transferuri reușite în această vară cei doi români: universalul George Breban adus de la (C.S.U.Știința București) și centrul Andrei Bălăi (C.S.Unirea Dej) dar și cei patru străini: brazilienii, Pedro Luiz Santos (centru) și ridicătorul Mathaus Wojtylla Mesquita Campos, liberoul francez Pierre Bouleau sau extrema David Csanad (din Ungaria), studenții coordonați de Marius Botea – Sorin Pop – Gheorghe Socaciu vor încerca să producă una dintre marile surprize stagionale pe terenul celor de la Dinamo (formație înscrisă și în acest sezon pe lista echipelor cu pretenții la titlu).

După această primă etapă studenții băimăreni vor rămâne cantonați în capitală până miercuri seară, când începând cu ora 18.00 vor debuta și în Cupa României, într-un joc contra celor de la Rapid București. Jocul din primul tur al Cupei României, găzduit de Sala Polivalentă va fi oficiat de Eduard Cătălin Popescu din București secondat de Lucian Năstase din Galați.

Lasă un răspuns

Top