You are here
Home > Fotbal > Viitorul Ulmeni va juca tot în Campionatul Județean! Ciprian Pavel 4 din 4 goluri în poarta Ulmeniului!

Viitorul Ulmeni va juca tot în Campionatul Județean! Ciprian Pavel 4 din 4 goluri în poarta Ulmeniului!

Ioan R. Ster 

Viitorul Ulmeni a pierdut și manșa a doua a barajului pentru Promovare în Liga 3. În partida retur de la Zalău, Unirea Mirșid s-a impus cu scorul de 2-0 (0-0), pentru golurile marcate de același jucător care marca și la Baia Mare, Ciprian Pavel (min.48, și min.83).

Nu știm dacă nu s-a putut mai mult sau, pur și simplu, nu s-a dorit promovarea. Cert este că Viitorul Ulmeni a cedat barajul chiar împotriva echipei pe care o zdrobea, în urmă cu doi ani, și promova în Liga 3. Dezamăgirea iubitorilor de fotbal din Maramureș este mare, dacă ținem cont că Viitorul Ulmeni a fost cea mai bună echipă a județului, eliminând Avântul Bârsana în finala Campionatului Județean.

Una peste alta, viitorul campionat județean, se anunță a fi unul destul de echilibrat, ținând cont de forța echipei Pogresul Șomcuta Mare, pe care au arătat-o în finala județeană a Cupei României, dar și prin intenția unor echipe de a se înscrie în Liga 4 (Baia Sprie, Sighet, Groși, etc). Poate că, acolo unde se va manifesta interes și din partea autorităților locale, iubitorii de fotbal din Maramureș se vor putea bucura de spectacol fotbalistic.

Până atunci, La revedere Liga3! Încercăm la anu… 

Lasă un răspuns

Top