You are here
Home > Fotbal > VICTORIE SCONTATĂ Desprinderea a venit pe finalul partidei! Minaur – Luceafărul Oradea 5-1 (2-1) VIDEO

VICTORIE SCONTATĂ Desprinderea a venit pe finalul partidei! Minaur – Luceafărul Oradea 5-1 (2-1) VIDEO

 

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

În C10, etapa 4, Minaur Baia Mare a învins Luceafărul Oradea cu scorul de 5-1 (2-1), după un meci în care nu s-a pus problema învingătoarei nici un moment, deși desprinderea a venit pe finalul partidei, când băimărenii au reușit să înscrie de 3 ori. Goluri formației băimărene au fost înscrise de Sebastian Serediuc (min. 3, min.32), Mircea Donca (min.81), Vasile Pop (min.89), Cosmin Berindea (min.90), oaspeții reușind golul de onoare prin Darius Gheban (min.15).

Dorin Toma – antrenor principal Minaur Baia Mare:

„Ca și rezultat sunt foarte mulțumit, 5-1, nu cred că merită prea multe explicații, dar jocul nostru a suferit mai mult astăzi, mai ales în prima repriză. Nu am respectat anumite lucruri, poate am tratat superficial adversarul, mentalitatea de jucători mici, că joacă cu ecipa de pe ultimul loc, și atunci puteam să facem o surpriză negativă pentru noi și pentru suporterii noștri. dar la pauză ne-am trezit destul de bine, am schimbat anumite lucruri la poziționarea echipei în teren, iar pe final  cu aportul suplimetar adus de rezerve, cei care au intrat, rezultatul a fost cel de pe tabelă. Vasile Pop înscrie etapă de etapă, dar  de la vasile Pop aștept mult mai multă implicare în joc. Înscrie în fiecare joc, este foarte bine pentru el, pentru echipă, la fel este foarte bine pentru Serediuc. Astăzi au marcat mai mulți jucători, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure. Avem o echipă ofensivă, dar, din păcate iarăși astăzi, am luat gol în 3 din cele 4 etape, iar acest lucru nu poate să mă bucure. Trebuie să fim mult mai concentrați, așa cum le-am spus, și m-am repetat, până la ultimul fluier al arbitrului. Prima dată urmează meciul de Cupă cu Recea de miercuri, un joc foarte dificil pentru noi, cu un adversar de Liga 2, un adversar care sâmbătă va sta, va pregăti jocul cu tot lotul. Noi, din păcate am avut un joc destul de greu astăzi, ne așteaptă alte jocuri grele, următoarele etape în deplasare, iar numeric nu avem lotul pe care ni-l dorim. Dar, avem o echipă muncitoare, o echipă disciplinată și sperăm să facem față și jocului din Cupă. Important este să fim în iarnă pe primul loc. Bineînțeles că este un joc important și meciul de Cupă, mai ales că este o rivalitate locală, vom încerca să jucăm, să facem un joc cât mai plăcut pentru spectatori.”

Ciprian Dianu – antrenor principal Luceafărul Oradea:

„Din punctul meu de vedere scorul este puțin prea exagerat. Noi astăzi, am venit aici știind că întâlnim o echipă invincibilă, până în acest moment, o echipă de valoare, o echipă care cu siguranță are obiectiv promovare și sunt ferm convins că dacă vor continua pe linia asta, o vor reuși. Pe această cale îi felicit, le doresc multă baftă în continuare. Noi trebuia să venim după o înfrângere acasă cu Zalău, și acolo o înfrângere usturătoare, am pierdut 4-1 cu 2 goluri primite în min. 91 și 94. Astăzi, și prin plecare lui Oros din această săptămână, a plecat în Liga 2 la Viitorul Pandurii, a trebuit să schimbăm ceva. Tinerețea lotului m-a forțat să încep cu un alt sistem 1-3-4-3, așa am început inițial, după aceea, într-adevăr pe desefensiv se transforma pe 1-5-4-1, dar am arătat bine până la golul de 3-1. Cred că băieții s-au exprimat bine, chiar dacă nu am avut foarte mult timp la dispoziție să lucrăm sistemul, dar sunt mulțumit de ceea ce au arătat. Îi felicit pe jucătorii mei, pentru dăruire, pentru determinare, într-adevăr rezultatele nu sunt de partea noastră, pentru că încă suferim și avem  zero victorii, nu avem nici un punct în dreptul nostru. Sperăm ca acest lucru să se întâmple încă de săptămâna viitoare, pentru că jocul ne dă speranțe, am încredere în ei că vor reuși să câștige primul meci sâmbăta viitoare. Am jucat cu liderul și știam că întotdeauna meciul între ultima clasată și prima clasată va fi un plus pentru echipa din spate. era clar că era posibil să apară o ușoară relaxare în jocul echipei gazdă, ne-am așteptat la treaba asta, am mizat pe acest lucru și am reușit până la un punct. Faptul că am luat golurile pe final, o dau lipsei de experiență, pentru că în momentul în care ai mulți copii în teren și n-ai jucători cu experiență care să-i tragă pe cei mici după ei, și în momentul în care iei un gol de 3-1 probabil că li s-a pus plumb în ghete. Și neavând un jucător în teren care să-i ridice, cum era Oros până săptămâna trecută, probabil că din cauza asta s-a întâmplat aceste lucruri. Ne dorim să spargem gheața săptămâna viitoare, și așa cum am lucrat și săptămâna asta la psihicul jucătorilor, voi încerca și săptămâna viitoare să pun accent pe acest lucru, voi încerca să le ridic moralul și să încercăm să scoatem 3 puncte, pentru că jocul ne dă speranțe, asta e cel mai important pentru mine. Luceafărul este una dintre echipele importante ale seriei a 10-a, dar la noi, în momentul acesta, strategia este alta. Strategia este de aforma jucători care să crească în evoluție, de a crește jucători tineri care să ajungă mai sus. Asta ne dorim, și cred că dacă vom avea răbdare și vom miza în continuare pe acești copii, sunt ferm convins că poate chiar din retur sau în aceste ultime etape, exprimarea noastră va fi alta, dar cu siguranță din retur va fi cu totul alta. În Oradea este acum Club Atletci Oradea, echipă care este susținută și de municipalitate, acolo se canalizează energiile pentru o echipă într-un eșalon superior.”

Sursa foto: qshotphoto

Lasă un răspuns

Top