You are here
Home > FC Prietenia Baia Mare > Old Boys > Sport Team învinge Independența și așteaptă Frontiera Curtici

Sport Team învinge Independența și așteaptă Frontiera Curtici

Ioan Marchiș 

Fotbal – old boys
Sport Team Baia Mare-Old boys A. S. Independența Baia Mare 7-2(3-1)

Meciul s-a disputat pe terenul din Satu Nou de Sus, vineri 27.09.2019, fiind revanșa la cel din 12.04.2019, când cei de la Sport Team s-au impus cu 4-1.

Prima repriză a fost echilibrată, ambele echipe au irosit mai multe ocazii de a marca.
Scorul este deschis de cei de la Sport Team,(min. 18), prin Ciprian Coste, care șutează de la marginea careului de 16 m., printre apărătorii echipei gazdă.
În min 32, gazdele majorează scorul la 2-0, autor Rareș Pop-Popescu.Acesta driblează trei apărători în interiorul suprafeței de pedeapsă, și șutează „sec” în dreapta portarului Edy Velker.
La acest scor, echipa oaspete iese mai mult la joc, în terenul advers și în min. 40, reușește să marcheze în urma unui contraatac, prin Florin Rus(2-1).
Până la pauză, gazdele își măresc avantajul la 3-1, prin Gavrilă Alin, care după mai multe driblinguri la fundașul stânga a celor de la Independența, șutează în colțul lung a porții apărate de Edy Velker.

Repriza a doua s-a disputat mai mult la poarta oaspeților, cărora cei de la Sport Team le-au înscris patru goluri, prin Bogdan Bîrle, Marius Hindli, Daniel Gheighiș și Sorin Bozântan, De remarcat că, echipa Independența, marchează un gol deosebit, în min. 70, prin mijlocașul Mario Bela, acesta șutează de la aprox. 35-40 m., direct în vinclul porții apărate de Edy Costin.
Astfel, jocul se încheie cu scorul de 7-2, în favoarea echipei Sport Team, mai experimentată și cu mai mulți jucători în lot, echipa Independența Baia Mare fiind la început de drum între echipele de veterani din Baia Mare, are un lot mai redus de jucători și doar câteva jocuri la activ.
Arbitrajul a fost asigurat de Sergiu Lucaciu, Andrea Mărieș și Raul Pteanc.

Echipele:
Sport Team:Edy Costin, Florin Frenț, Dorin Avram, Vasile Terec(cpt.), Cristian Măgurean, Marius Cardoș, Ionuț Șimon, Marius Hindli, Gheorghe Mateiaș, Rareș Pop-Popescu, Ciprian Coste, Daniel Gheighiș, Alin Gavrilă, Cristian Bărbos, Sorin Bozântan și Bogdan Bîrle.Antrenor Ioan Marchiș.
Indelendența:Edy Velker, Bogdan Pop, Raul Florin Ianoș, Mario Bela, Gabriel Bușecan, Florin Ianoș, Sorin Macarie, Dan Spătar, Nicolae Ciociu, Florin Rus, Cristian Taloș, Andrei Cioran și Ovidiu Marc. Antrenor Florin Ianoș.

Următorul meci pentru Sport Team, sâmbătă 05.10.2019, pe terenul din Săsar, cu Old boys Frontiera Curtici, din Jud. Arad.

Lasă un răspuns

Top