You are here
Home > FC Prietenia Baia Mare > Old Boys > SPORT TEAM BAIA MARE Împreună „Am alergat în sprijinul lor!”

SPORT TEAM BAIA MARE Împreună „Am alergat în sprijinul lor!”

 

 

 

 

 

Împreună „Am alergat în sprijinul lor!”

Echipele de fotbal old boys: Sport Team, Smart Boys, ASCO CF toate din Baia Mare și ziarul online Sport Maramureș, au ajutat patru familii cu alimente de Crăciun.
 
La inițiativa echipei de fotbal old boys Sport Team Baia Mare, care în fiecare an adună sume de bani pentru ajutorarea unor familii cu o situație materială și financiară precară, săptămâna trecută s-a organizat un turneu caritabil de minifotbal denumit „Cupa Moș Crăciun” ediția a IV-a – 2022.
 
Pe lângă echipa gazdă, la această competiție au fost invitate echipele Smart Boys și ASCO CF, care au răspuns pozitiv și pentru strângerea unor sume de bani în scopul enunțat mai sus.
 
Astfel, fiecare din cele trei echipe, pe lângă taxa de participare la cupă, au donat sume importante de bani, iar o persoană anonimă a predat prin reprezentantul echipei Smart Boys, o altă sumă importantă pentru ajutorarea persoanelor nevoiașe.De asemenea s-a acordat sprijin financiar și din partea ziarului online „Sport Maramureș”.
 
În acest sens, echipa Sport Team, a identificat patru familii, din care trei de bătrâni fară un sprijin material sau financiar, precum și o mamă văduvă cu trei copii minori.Acestora le-au fost predate alimente care să le facă Sărbătorile Crăciunului mai bune și mai fericite, iar pe un copil de cinci ani „moșul”, l-a îmbrăcat cu toate cele necesare pentru această perioadă.
 
Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toți cei care au participat la această activitate de binefacere.
 
Sărbători fericite!
SPORT TEAM BAIA MARE

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Top