You are here
Home > Fotbal > SET LA ZERO Recea spulberă CSM Reșița cu 6-0, iar Alin Minteuan se gândește să demisioneze!

SET LA ZERO Recea spulberă CSM Reșița cu 6-0, iar Alin Minteuan se gândește să demisioneze!

 

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Partida de sâmbătă de la Recea dinntre ACS Fotbal Comuna Recea și CSM Reșița se anunța a fi una de 6 puncte, chiar dacă există posibilitatea ca cele două echipe să se reîntâlnească și în play-out! Evoluțiile bune din ultima perioadă a elevilor antrenați de Florin Fabian a crescut interesul pentru revelația sezonului regulat din Liga 2, echipa din Recea evoluând într-un echipament cu un nou sponsor pe piept, ceea ce este un lucru îmbucurător.!

Este cea mai categorigă victorie a echipei din Recea în această ediție de campionat și nu face altceva decât să confirme forma bună prin care trece echipa lui Florin Fabian, dar și faptul că pe Arena Centrală din Recea, echipa este greu de învins. Din cele 11 jocuri disputate acasă, Recea a părăsit trerenul învinsă doar de echipe precum Cikszereda Miercurea Ciuc (0-1), Viitorul Pandurii Tg. Jiu (3-4) și Petrolul Ploiești (1-2)! Cu 22 de puncte acumulate, Recea rămâne pe poziția 13 în clasament, la 4 puncte distanță de Gloria Buzău aflată pe 12, și ne dă speranțe că evoluțiile bune vor continua și în play-out!!! Cu dubla de sîmbătă, Marius Coman s-a cocoțat în fruntea clasamentului golghetrilor din Liga 2, cu 10 goluri marcate, la egalitate cu Ovidiu Herea (Metaloglobus). Cum din vară Marius Coman va deveni hucător liber de contract, atacantul maramureșen va fi extrem de atractiv pentru multe ehipe din Liga 1 și este greu de crezut că Recea va putea să-l păstreze!

Alin Burdeț a deschis scorul pentru Recea în min. 2 cu o lovitură de cap, după un corner executat la colțul scurt de Alin Fică: 1-0! În min. 36 Marius Coman mărește avantajul după o combinație de mare efect cu Alexandru Mărieș: 0-2! După pauză începe recitalul lui Marius Coman, incursiunile sale pe flancul stâng producând panică în apărarea echipei din Valea Domanului! Așa s-a întâmplat și în min. 53, când Marius Coman s-a distrat cu apărători adverși, a pătruns în careu și a majorat avantajul: 3-0! Alexandru Mărieș, cu o evoluție apreciată în această partidă, a reușit să ducă scorul la 4-0 (min.62), iar Adrian Micaș și-a înscris și el numele pe lista marcatorilor în min. 83, după o fază spectacol în care șutul lui Fica a lovit încheitura barelor porții adverse: 5-0! Paul Batin intrat în teren în min. 75, a închis scorul la 6-0 cu un șut plasat de la 16m!

Florin Fabian – antrenor principal ACS Fotbal Comuna Recea: „Lui Marius Coman îi prevăd un viitor frumos!”

Alin Minteuan – antrenor principal CSM Reșița: „E o situație foarte grea pe care am anticipat-o!”

Adrian Micaș – căpitan ACS Fotbal Comuna Recea: „Mă simt foarte bine la Recea!”

ACS FOTBAL COMUNA RECEA – CSM REȘIȚA 6-0 (2-0)!

Stadion Central Recea

Au înscris: Marius Coman (36, 53), Alin Burdeț (2), Alexandru Mărieș (62), Adrian Micaș (83), Paul Batin (90)

Cartonașe galbene: Akhmatov/Boboc

Arbitri: Szabolcs Kovacs (carei) – centru; Gero Szabo (Cluj Napoca), Doru Claudiu Lucaciu (Cluj Napoca). Arbitru de rezervă: Claudiu Ștef (Tg. Mureș).

Observatori FRF: Zoltan Tamaș (Odorheiu Secuiesc) și Daniel Sabou (Zalău).

ACS FOTBAL COMUNA RECEA: Dorian Răilean – Bryan Mendoza, Gabriel Oiță, Alin Burdeț, Rareș Ispas, Adrian Micaș, Rassambek Akhmatov, Alexandru Mărieș, Alin Fică, Alin Văsălie, Marius Coman: Au mai jucat: Ciprian Brata, Paul Batin, Paul Szecui, Viorel Chinde. Rezerve neutilizate: Alin Bota – Antonio Lung, Marius Potcoavă, Andrei Gal, Denis Lihat. Antrenori: Florin Fabian (principal), Daniel Ardelean, Ovidiu Mic (secunzi).

CSM REȘIȚA: Alberto Cobrea – Bogdan Szijj, Alexandru Sălcianu, Andrei Dumitraș, Lorenzo  Acka, Laurențiu Breșneni, Robert Boboc, Emanuel Dat, Nini Popescu, Demetris Cristodulo, Alexandru Dulca. Au mai jucat: Vlad Chera, Claudiu Matis, Nicolae Sima, Eduards Visnakovs, Cristian Danci. Rezerve neutilizate: Cristian Zimmermann – Victor AstafeiAdrian Ilie, Denis Brînzan. Antrenori: Bogdan Minteuan (principal), Călin Cheregi (secund).

Sursa foto: Alin Boțioc

Lasă un răspuns

Top