You are here
Home > Fotbal > Să-i ajutăm pe juniorii noștri să ne reprezinte cu cinste! FC Suciu de Sus calificată la Turneul Zonal U19

Să-i ajutăm pe juniorii noștri să ne reprezinte cu cinste! FC Suciu de Sus calificată la Turneul Zonal U19

Ioan R. Ster 

FC Suciu de Sus s-a calificat la Turneul Zonal U19, după ce a învins și în deplasare formația Olimpia Salonta cu 2-0. În meciul tur, tinerii fotbaliștii din Suciu de Sus, s-au impus cu scorul de 1-0. Site-ul nostru, a scris atunci, că FC Suciu de Suciu are prima șansă la calificarea în faza superioară a competiției. 

Ne-am dorit mult acest lucru, noi cei ce iubim fotbalul și sportul în Maramureș. Ei ne-au răsplătit cu această excepțională perfomanță, dar greul de-abia acum începe. Și când spun greu, nu mă refer doar la latura sportivă. campionii noștri urmând să-și măsoare forțele cu cele mai bune echipe din țară la nivelul juniorilor U19! Autoritățile județene ar trebui, în acest moment din parcursul maramureșenilor spre fotbalul de performanță, să întindă o MÂNĂ de ajutor…financiar, care să poată face posibilă o prezență onorabilă la Turneul Zonal. Este clar că, părinții tinerilor fotbaliști nu (mai) pot susține financiar singuri, cheltuielile de deplasare, cazare și masă ale echipei FC Suciu de Sus! Să-i ajutăm pe juniorii noștri să ne reprezinte cu cinste! 

Lasă un răspuns

Top