You are here
Home > Rugby > Liga Națională de Rugby > RUGBY TURNEU C.S.M.Știința Baia Mare ambasadoare a rugby-ului de pe bătrânul continent! Toyota Cheetahs – CSM Știința Baia Mare 54-5 (7-5)!

RUGBY TURNEU C.S.M.Știința Baia Mare ambasadoare a rugby-ului de pe bătrânul continent! Toyota Cheetahs – CSM Știința Baia Mare 54-5 (7-5)!

 

 

 

 

 

Alin Boțioc 

C.S.M.Știința Baia Mare ambasadoare a rugby-ului de pe bătrânul continent!

Aflată de două săptămâni pe continentul african, campioana en-titre a României, C.S.M.Știința Baia Mare a susținut în cadrul puternicului turneu Toyota Challenge Cup găzduit la Bloemfontein, un meci împotriva formației sud-africane Toyota Cheetahs.

Abordând pragmatic jocul băieții noștri au reușit deschiderea scorului încă din minutul 4, grație eseului marcat de (ultima achiziție a zimbrilor, aripa de origine sud-africană) Kefentse Mahlo. Scorul la finalul primului mitan a fost unul strâns 7-5 pentru sud-africani.

În actul secund gazdele au reușit desprinderea pe tabela de marcaj, scorul indicat la finalul timpului regulamentar de joc fiind 54-5. Pentru sud-africanii de la Toyota Cheetahs au punctat Lohan Potgieter, Gideon Van Der Merwe, Evardi Boshoff, Louis Van Der Westhuizen, Siya Mesuku, Marmus Van Der Merwe, Victor Sekekete (autori ai câte un eseu), toate cele șase transformări fiind reușite de uverturile Siya Masuku (4) și Brandon Thompson (2). Cel de-al optulea eseu al gazdelor a venit ca urmare a deciziei centralului de a o sancționa pe C.S.M.Știința Baia Mare cu un eseu de penalizare.

În ciuda acestui eșec zimbri rămân cu o experiență de neuitat, concretizată cu o participare la un puternic turneu găzduit de cea mai de sud regiune a continentului african încununată cu un succes de răsunet scor 72-14 reușit în dauna celor de la Free State XV.

Lasă un răspuns

Top