You are here
Home > Rugby > Cupa României > RUGBY Cupa României o competiție neatractivă!

RUGBY Cupa României o competiție neatractivă!

 

 

 

 

 

Alin Boțioc 

Cupa României o competiție neatractivă!

În cadrul ultimei ședințe a Colegiului Director al Federației Române de Rugby s-a decis modificarea datelor de disputare a meciurilor din faza finală a Ligii Naționale de Rugby respectiv cel al Cupei României.

Datorită participării Romanian Wolves la ediția 2023 a Rugby Europe Super Cup, semifinalele Ligii Naționale de Rugby se vor juca pe data de 25 noiembrie iar cele două finale (cea pentru locurile 3-4 respectiv finala mare) pe data de 9 decembrie.

Interesul extrem de scăzut al competitoarelor pentru participarea în Cupa României, acolo unde doar cinci echipe și-au exprimat acordul de a participa; C.S.A.Steaua București (din calitate de deținătoare a trofeului), Sport Club Municipal Timișoara (din cea a finalistei Cupei), la care se mai adaugă și prezențele Clubului Sportiv Municipal Știința Baia Mare, Clubul Sportiv Dinamo București și Clubul Sportiv Rapid București, face ca primele trei să joace direct faza semifinalelor, în timp ce formațiile bucureștene Dinamo și Rapid urmând pe 21 octombrie să se întâlnească într-o partidă de baraj pentru a complecta “careul de ași”. Finala Cupei României se va juca în intervalul martie-aprilie 2024.

Lasă un răspuns

Top