You are here
Home > Fotbal > ROMICĂ BUIA și-ar dori să continue la C.SM. Sighetu Marmației! Probleme de indisciplină în lotul sighetean!

ROMICĂ BUIA și-ar dori să continue la C.SM. Sighetu Marmației! Probleme de indisciplină în lotul sighetean!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

Romică Buia a semnat în primăvara acestui an un contract valabil până în luna august cu CSM Sighetu Marmației în ideea de a încerca promovarea echipei de sub Dealul Solovan în Liga 3, după ce AJF Maramureș a depus eforturi mari pentru a desemna campioana Maramureșului în condiții de pandemie, cu lipsă în competiții sportive de mai bine de un an!

Sorții au hărăzit echipei lui Romică Buia tot o formație din Maramureș: Progresul Șomcuta Mare, în fața căreia a pierdut barajul cu 2-6, 1-3 în ambele manșe! Deși contractul semnat cu echipa din Sighetu Marmației se încheie în luna august, Romică Buia este extrem de mulțumit de ce a găsit peste Deal, de condițiile oferite și emulația creată în jurul echipei de toată suflarea fotbalului sighetean. În ciuda eșecului cu Progresul Șomcuta Mare, Romică își dorește să ducă CSM Sighetu Marmației în Liga 3! 

Deși, așa cum ne-a declarat, în exclusivitate pentru BaiaMare Sport, în manșa retur a meciului de baraj cu Progresul Șomcuta Mare a trăit un lucru mai rar întâlnit pe terenurile de fotbal! Poate doar în curtea școlii…Viorel Zbona jucător al echipei CSM Sighetu Marmației s-a arătat extrem de deranjat că nu a fost introdus de Romică Buia la pauza meciului cu Progresul Șomcuta Mare și deși era scos la încălzire pentru a intra pe teren și încurajat din tribună de cei care se „pricep” la fotbal, a plecat direct la vestiare și de acolo acasă!!!! Nu înainte de a lăsa un mesaj injurios la adresa antrenorului Romică Buia pe tabla din vestiar, de genul în care îi dă…„de mâncare” antrenorului! Viorel Zbona a absentat la antrenamentele echipei înaintea barajului cu Progresul Șomcuta Mare, venind doar atunci când a „simțit” că e loc de…afirmare!. Romică Buia a avut totuși, „tupeul” de a-l introduce în lotul pentru baraj, dar titulari au jucat doar cei care a muncit pentru asta! Viorel Zbona, cel care l-a „ținut” pe banca de rezervă pe marele Mihăilă s-a crezut mare vedetă, drept urmare și jignit că echipa nu începe și nu se termină cu el, așa că și-a luat „jucăriile” și a plecat acasă! Sperăm să și rămână acasă….

Când spui Romică în fotbalul românesc toată lumea se gândește la „Figo din Berceni”, la fotbalistul emblematic pentru Baia Mare și Timișoara, cu sute de meciuri în Liga 1, la talentul cu carul cu care a fost înzestrat, la OMUL Romică Buia care nu face altceva decât să dea înapoi ceea ce fotbalul i-a dat din belșug! Dar, uite că apar peste noapte „vedete” precum acest Viorel Zbona, despre care nu a auzit nimeni, care cu atitudinea lui nu a făcut decât rău atmosferei în echipă, o echipă cu pretenții de Liga 3! Vom fi extrem de „atenți” cu viitoarele evoluții ale acestei „vedete”, care s-a născut talent și a murit speranță!

Așadar, până una alta, Romică Buia își dorește să aibă și cu CSM Sighetu Marmației performanțele pe care le-a obținut ca antrenor și la Recea, și de aceea, continuitatea este cea mai bună soluție! Rămâne de văzut ce vor hotărî și cei care conduc destinele fotbalului sighetean!

 

One thought on “ROMICĂ BUIA și-ar dori să continue la C.SM. Sighetu Marmației! Probleme de indisciplină în lotul sighetean!

  1. Destul de rău își face și lui și echipei și riscă să se antreneze pe bancă mult timp dacă are aere.

Lasă un răspuns

Top