You are here
Home > Fotbal > Liga 2 Casa pariurilor > PAUL BATIN hatrick de senzație: ACS Fotbal Comuna Recea – CSM Slatina 5-2 (1-1)!

PAUL BATIN hatrick de senzație: ACS Fotbal Comuna Recea – CSM Slatina 5-2 (1-1)!

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

ACS Fotbal Comuna Recea își continuă cursa pentru salvarea de la retrogradare! Având cel mai bun atac din Liga 2 și cu absențe de marcă în primul 11, elevii lui Florin Fabian au reușit să treacă de CSM Slatina, nu fără emoții, învingând-o  cu 5-2 (1-1), într-un meci contând pentru etapa 6 din grupa A din Play-out-ul Ligii 2!

În prima repriză elevii lui Florin Fabian au părut a avea o atitudine de resemnare, în care jocul nu le-a prea ieșit, și datorită absențelor din lot: Marius  Coman (accidentat) și Rassambaek Akhmatov (suspendat). Oaspeții, fără vreo miză, importantă au venit la Recea să joace fotbal, și au prima ocazie prin Deta al cărui șut de la 30 m este prins de Răileanu (min.11). În min. 17, Ianis Stoica, golgheterul slătinenilor, deschide scorul din centrarea lui Doman, cel care a speculat o greșeală a lui Ispas, și a centrat din flancul drept al atacului, pentru golul lui Ianis Stoica: 0-1!   După numai un minut Alexandru Mărieș ratează egalarea, în locul unui șut la poartă preferând o centrare în careul mic, la o fază în care îl avea în față doar pe portarul Preduț. Recea reușește egalarea prin Paul Batin în min. 34, când Manea greșește o preluare aproape de mijlocul terenului, Văsălie pe fază preia și face o cursă solitară pe partea dreaptă și centrează în fața porții de unde Paul Batin trimite prin aluncare în plasa porții: 1-1! 

După pauză, gazdele ies hotărâte să-și tranșeze victoria și în min 46, Paul Batin înscrie un gol mai rar întâlnit pe terenurile de fotbal, din centarrea perfectă a lui Ispas, Batin se înalță peste toți apărătorii și trimite cu capul spre poartă, mingea lovește rădăcina porții din stânga apărată de Preduț, apoi bara din dreapta și poposește în plasa porții, aducând avantaj pentru echipa lui Florin Fabian: 2-1! În min. 50 Alexandru Mărieș ia o acțiune pe cont propriu în partea stângă a atacului, pătrunde pe centru, șutează dar Preduț respinge. Oaspeții nu cedează și în min. 55 construiesc o acțiune frumoasă pe partea stangă, Oprescu centrează în careu lui Ianis Stoica care îndeplinește o simplă formalitate și egalează scorul pe tabela de marcaj: 2-2!

După numai 3 minute, în min. 58 centralul Marius Nechita Chioran refuză gazdelor un penalty clar, faza continuă, mingea ajunge în stânga la Ispas care centrează perfect în careu pentru același Paul Batin care aduce Rcea în avantaj, realizând hatrick-ul: 3-2! În min. 66, Alexandru Mărieș, care a făcut un meci foarte bun, este faultat în careu, iar centralul Marius Nechita Chioran arată punctul cu var. Alexandru Mărieș execută imparabil, sub bară, lovitura de la 11m și duce scorul la 4-2 (min. 67)! Ciprian Brata are ocazia de a înscrie și el, în min. 70, dar singur cu portarul trimite alături. Imediat după această fază Brata este schimbat cu Viorel Chinde, cel care avea să marcheze, după numai 2 minute printr-un voleu din careul de 16 m, fructificând o centrare venită din partea stângă de la același Ispas: 5-2 (min. 72)! Până la final Micaș are șansa golului dintr-o lovitură liberă de la 30 mdar Preduț respinge în corner!

Una peste alta Recea își continuă drumul spre salvarea de la retrogradare, în ciuda situației dificile în care se află. ACS Fotbal Comuna Recea este echipa din Liga 2 care a făcut o figură frumoasă în acest sezon competițional, indiferent de ce se va întâmpla mai departe, cu echipa lui Florin Fabian. Amatorii de statistici pot să-și ia notițe, o echipă care se bate pentru supraviețuire în Liga 2, are cel mai bun atac din Liga 2 și dă și golgheterul competiției, pe Marius Coman. Avem convingerea că, atât timp cât mai există o șansă pentru salvarea de la retrogradarea jucătorii de la Recea vor profita de ea și își vor putea îndeplini obiectivul! „Vom juca până în ultima secundă!” a declarat Florin Fabian, și avem convingerea că așa va fi!

Florin Fabian – antrenor principal ACS Fotbal Comuna Recea, declarații după meci:

Paul Batin – atacant ACS Fotbal Comuna Recea, declarații după meci:

Cristian Stănculețu – antrenor principal CSM Slatina, declarații după meci:

ACS FOTBAL COMUNA RECEA – CSM SLATINA 5-2 (1-1)

STADION CENTRAL RECEA

Marcatori: Paul batin (34,46,58), Alexandru Mărieș (67 din 11 m), Viorel Chide (72) respectiv Ianis Stoica (17, 55)

Cartonașe galbene: Rareș deta (6), Dorin Toma (29), Cătălin Doman (59), Alin Pisaru (85).

Arbitri: Marius nechita Chioran (Cluj Napoca) – centru; Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj), Călin Cimpoieriu (Cluj Napoca) – asistenți; Rezervă: Mircea Salomir (Cluj Napoca).

Observatori FRF: Ioan Duma (Sibiu), Radu Bitea (Oradea).

ACS FOTBAL COMUNA RECEA: Dorian Răileanu – Bryan Mendoza (Andrei Gal 85), Gabriel Oiță, Alin Burdeț, Rareș Ispas, Adrian Micaș, Paul Szecui, Alexandru Mărieș, Alin Văsălie (Erik Piroska 85), Ciprian Brata (Viorel Chinde 70), Paul Batin (Adrian Balha 63). Rezerve neutilizate: Alin Bota – Adrian Bura, Cătălin Jucan, Antonio Lung, Milian Urs.Antrenori: Florin Fabian (principal), Daniel Ardelean, Ovidiu Mic (secunzi).

CSM SLATINA: Cătălin Preduț – Toma Bodri (Andrei Iana 61), Cristian Preda, Marian Manea, Alin Pisaru (Alexandru Dinu 87), David Oprescu (Radu Necșulescu 61) , Cătălin Doman, Dorin Toma, Marius Grigore (Beniamin Enache 87), Rareș Deta (Daniel Rogoveanu 61), Ianis Stoica. Rezerve neutilizate: Simion Velcu – Abel Stan, George Cotiga, Constantin Radu. Antrenori: Cristian Stănculețu (principal), Mircea Voicu (secund).

Sursa foto: Daniel Pop

 

Lasă un răspuns

Top