You are here
Home > Alte sporturi > Parlamentarii pregătesc schimbări importante în sportul organizat din România

Parlamentarii pregătesc schimbări importante în sportul organizat din România

 

 

 

 

 

Ioan R. Ster 

În așteptarea anchetei jurnalistice sportive pe care BaiaMare Sport o face în aceste zile, privind infrastructura sportivă și fondurile alocate sportului în Maramureș, se pare că mai vin și vești bune dinspre Parlamentul României, acolo unde și Maramureșul are reprezentanți, 10 la număr.

Miercuri 27 mai 2020 în cele două camere ale Parlamentului României s-a votat înființarea unei Comisii care se va ocupa cu elaborarea, modificarea și completarea propunerilor privind sportul organizat din România. Din surse sigure, BaiaMare Sport a aflat că din această Comisie va face parte și deputatul PSD Călin Matei, cel care cunoaște foarte bine problemele cu care se confruntă sportul românesc, cel care a refuzat fotoliul de ministru al sportului, într-o vreme în care toți alergau să facă parte din Guvernul lui Dragnea!

Înființarea acestei Comisii nu este deloc întâmplătoare, și sursele noastre ne spun că această Comisie se va mișca extrem de rapid, până în toamnă vor elabora, modifica și completa propunerile privind sportul organizat din România, și mai știu ceva: președinte al acestei Comisii va fi un parlamentar care nu e chiar străin de sport. De altfel, prima întrunire a acestei Comisii va avea loca chiar marți, 2 iunie 2020, când se va stabili și conducerea acestei Comisii, respectiv președintele și vicepreședintele. Oare Călin Matei va avea un cuvânt de spus? Eu cred că da….

 

Lasă un răspuns

Top