You are here
Home > FC Prietenia Baia Mare > Old Boys > OLD BOYS ASCO CF – SPORT TEAM BAIA MARE 3-2 (2-0)

OLD BOYS ASCO CF – SPORT TEAM BAIA MARE 3-2 (2-0)

 

 

 

 

 

Fotbal old boys, meci amical
ASCO CF -SPORT TEAM 3-2(2-0)
 
Joi 20.07.2023, pe terenul din Săcălășeni, s-a disputat partida revanșă de fotbal old boys, dintre ASCO CF Baia Mare și Sport Team, în primul meci de la începutul lunii mai, scorul a fost tot în favoarea gazdelor de ieri(6-3).
 
Meciul a fost echilibrat, ambele echipe ratând mai multe ocazii de a deschide scorul, până în min. 25, când, în urma unei pase în adâncime printre apărătorii de la Sport Team, Mihai Balaj de la ASCO, singur cu portarul Edy Costin, marchează și scorul devine 1-0.
 
După mai multe ratări ale oaspetilor, contrar cursului jocului, unui apărător de la Sport Team, îi „sare” mingea din cauza terenului și Ionuț Mariș „pe fază”, mărește avantajul la 2-0, scor cu care termină prima repriză.
 
În partea a doua a jocului, cei de la Sport Team presează în mod susținut la poarta echipei gazdă și în min.68 obțin o lovitură de la 11 m, executată de Bogdan Bîrle, reducând scorul la 2-1.
 
Până la final, deși oaspeții mai ratează doua ocazii clare de a marca și de a egala scorul pe tabela de marcaj, cei care înscriu în min. 80 sunt tot gazdele, prin Florin Herțeg, care primește o minge din degajarea portarului de la Sport Team, iar de la aprox. 30 m. trimite un lob peste acesta, ieșit la 16 m. și scorul devine 3-1.
 
Echipa Sport Team, reușește doar să micșoreze scorul la 3-2, în min. 84, tot din 11 m. prin Bogdan Bîrle, iar până la fluierul final al arbitrului, mai irosește o ocazie de a egala, prin același Bogdan Bîrle.
 
Desi cele mai multe ocazii din acest meci, le-a avut echipa Sport Team, victoria celor de la ASCO este meritată, aceasta fiind mai pragmatică in joc.
 
După terminarea jocului, s-a desfășurat și obișnuita „repriză a III-a”.
 
Arbitrajul a fost asigurat de Lorand Farkas, Raul Sepsi și Rareș Fătu.
 
Echipele:
ASCO:Alin Petruș, Robert Bandi, Ionel Condrat, Gheorghe Condrat, Mircea Hauși, Mihai Balaj, Bogdan Valean, Aurel Azoitei, Florin Bizău, Cristiano Ponde, Ionuț Mariș, Florin Herteg, Andrei Birtiu, Andrei Molnar și Florin Chereches.
Antrenori: Romeo Urda și Daniel Deac
SPORT TEAM: Edy Costin, Gheorghe Mateaș, Dorin Avram, Marius Cardoș, Bogdan Țentea, Vasile Terec, Florin Frenț, Ciprian Coste, Cristian Ciurescu, Rareș Pop-Popescu, Daniel Lupuți, Daniel Gheighiș, Florin Florea, Bogdan Bîrle, Cristian Bărbos și Flaviu Zoicaș. Antrenor Ioan Marchiș.

Lasă un răspuns

Top