You are here
Home > FC Prietenia Baia Mare > Old Boys > OLD BOY Sport Team revine din vacanță și se impune în fața celor de la Smart Boys

OLD BOY Sport Team revine din vacanță și se impune în fața celor de la Smart Boys

 

 

 

 

 

Fotbal, old boys, meci amical
Sport Team Baia Mare -Smart Boys Baia Mare 6-3(3-2)
 
După o binemeritată vacanță, echipa Sport Team Baia Mare a reluat meciurile pe teren mare.
 
Astfel, vineri 19 august 2022, pe terenul din Satu Nou de Jos, s-a desfășurat meciul dintre echipa Sport Team și mai noua echipă de fotbal old boys, Smart Boys, apărută în peisajul fotbalistic din Baia Mare.
 
Această echipă are la activ doar cinci meciuri pe teren mare, însă încet încet, de la primul meci până la acesta din urmă, a progresat foarte mult, relațiile de joc fiind îmbunătățite considerabil.
 
În partida de vineri, prima repriză a fost foarte echilibrată, chiar echipa vizitatoare, Smart Boys, reușind să conducă cu 2-1 până în min. 35, când cei de la Sport Team, reușesc egalarea și apoi să preia conducerea cu 3-2, doar spre sfârșitul reprizei.
 
Autorii golurilor în prima parte a jocului au fost:Cristian Bărbos și Ovidiu Dărăban-2, pentru Sport Team, respectiv Alex Ardelean și Florin Toma, pentru Smart Boys.
 
În repriza a doua, deși cei care au controlat jocul, au fost cei de la Sport Team, în primele 30 minute, cei mai periculoși au fost oaspeții care au ratat egalarea în două rânduri, însă portarul de la gazde Dănuț Triff a scos „în extremis”.
 
Încet încet cei de la Smart Boys au cedat centrul terenului, iar echipa Sport Team, fiind mai pragmatică, reușește să mai înscrie de trei ori prin Rareș Pop-Popescu de doua ori și din nou prin Cristian Bărbos-min.88 (6-3)
 
De remarcat că, la scorul de 5-2 pentru gazde, echipa vizitatoare reușește să mai înscrie un gol prin antrenorul-jucător Ovidiu Szopka(5-3).
 
Astfel, meciul se încheie cu scorul de 6-3 în favoarea gazdelor.
 
A fost un meci disputat, chiar daca terenul nu a fost în cele mai bune condiții, iar la final echipa Sport Team a acordat tuturor „un aperitiv” și câte o bere.
 
Echipa Sport Team le urează mult succes celor de la Smart Boys, în meciurile viitoare și le urează bun venit în rândurile echipelor de fotbal old boys.
 
Arbitraj foarte bun asigurat de Raul Cormoș, Iulia Marchiș și Raul Sepsi.
 
Echipele:
Sport Team: Dănuț Triff, Florin Frenț, Vasile Terec, Dorin Avram, Marius Cardoș, Virgil Rațiu, Bogdan Țentea, Ionuț Pop, Ovidiu Dărăban, Rareș Pop-Popescu, Ciprian Coste, Daniel Lupuți și Cristian Bărbos.Antrenor Ioan Marchiș.
 
Smart Boys: Ionuț Cetățean, Raul Nan, Florin Toma, Bogdan Petran, Alexandru Năsui, Bertholt Balog, Alex Ardelean, Calin Farcaș, Nicolae Span, Alin Pop, Raul Pop, Laszlo Kulcsar, Ovidiu Szopka.

Antrenor Ovidiu Szopka.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lasă un răspuns

Top