You are here
Home > Fotbal > Octavian Pavel: „Nu am jucat în viața mea la pariuri. Dacă au făcut alții chestii de genul ăsta, să le fie rușine!”

Octavian Pavel: „Nu am jucat în viața mea la pariuri. Dacă au făcut alții chestii de genul ăsta, să le fie rușine!”

Ioan R. Ster 

Primarul Comunei Recea Octavian Pavel, principal finanțator prin Primăria și Consiliul Local Recea, al echipei de fotbal ACS Fotbal Comuna Recea negă orice fel de aranjament cu privire la ratarea promovării în Liga 2, a echipei antrenată de Romică Buia și Ovidiu Mic. Investițiile masive în infrastructura sportivă din comuna de la marginea Municipiului Baia Mare, au făcut ca la nivel sportiv să se țintească performanța, respectiv o promovare în liga secundă a fotbalului românesc. Ca dovadă stă și faptul că la startul noului sezon competițional din Liga 3, ACS Fotbal Comuna Recea are, din nou, ca obiectiv promovarea în Liga 2, acolo unde, Primăria și Consiliul Local Recea ar putea asigura 30-40% din Bugetul clubului. Una peste alta, după ce a condus seria 5 din Liga 3, aproape tot campionatul, ACS Fotbal Comuna Recea, a pierdut promovarea în dauna echipei Csiksereda Miercurea Ciuc, echipă care a învins chiar la Recea cu scorul de 4-2, un meci asupra căruia au existat suspiciuni, în sensul că echipa lui Romică Buia nu și-ar dorit cu adevărat promovarea. Aceste suspiciuni au fost alimentate și de rezultatul uluitor din partida cu Hărman, după un  4-0 la pauză, meciul s-a terminat la egalitate 4-4. Octavian Pavel nu are explicații plauzibile pentru ce s-a întâmplat în ultima parte a campionatului, a încercat să găsească dovezi că unii jucători ar fi pariat meciul la pariuri, nu le-a găsit, și prin urmare nu se pune problema ca cineva din echipă să nu-și fi dorit promovarea, cu atât mai mult cu cât jucătorii aveau promise și prime consistente!

Octavian Pavel – Primar Comuna Recea, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro:

Din punctul meu de vedere, ar trebui să fiu un cretin, un bou, orice, să nu-mi fi dorit acest lucru, și am crezut până în ultima clipă că putem realiza acest deziderat. Problema se pune și s-a întâmplat de la acel 4-0 la pauză, care a fost în vinerea de Paște, când am terminat 4-4. Am auzit și eu tot felul de speculații, eu nu pot nici să le confirm, nici să le infirm. Nu am jucat în viața mea la pariuri. Habar nu am ce înseamnă pariurile. Dacă au făcut alții chestii de genul ăsta, să le fie rușine. Am încercat să caut dovezi în acest sens, dar nu am găsit.Sincer să fiu, numai eu știu cât am înghițit la meciul cu Csiksereda, fiind lângă delegația de la Miercurea Ciuc, respectiv lângă Domnul Primar și toată conducerea. Dânșii să vorbească și să se bucure în limba lor maternă și eu să stau să înghit, simțind  și știind ce am în sufletul meu curat de român!”

Lasă un răspuns

Top