You are here
Home > Fotbal > Liga 3 > Minaur învinge la Dej cu 5-0 în primul amical! Lutzu 2 goluri, acesta e scorul corect pentru elevii lui Tomiță în C5!

Minaur învinge la Dej cu 5-0 în primul amical! Lutzu 2 goluri, acesta e scorul corect pentru elevii lui Tomiță în C5!

Ioan R. Ster 

Minaur Baia Mare a învins, în primul amical al verii, la Dej, Unirea cu 5-0 (3-0), printr-o dublă a lui Lutzu Giurgiu (min.41 și min.45), Sandu Bococi (min.58), dar și prin golurile nou-veniților Brian Lemac (min.18) și Alexandru Muscă (min.72). 

Am participat, de curând, la antrenamentele conduse de Dorin Toma la Baia Mare, și am văzut cum se lucrează la echipă. Există multă determinare la jucători și mult profesionalism la conducerea tehnică. Cu Tomiță lucrând fizic dar și în jocul cu mingea, cot la cot cu elevii săi, cu Vlad Ungureanu un profesionist desăvârșit, conducând echipa în pregătirea fizică, prin metode moderne de antrenament, dar și cu Marius Marian lucrând cu portarii extrem de serios, scoțând untul din ei. Și mi-am zis atunci că Minaur Baia Mare nu ar trebui să aibă probleme în C5 pentru a promova, cu argumente serioas precum întărirea lotului, și pregătirea serioasă pe care pune accentul Tomiță, cel care nu ar fi la prima promovare. Sunt absolut convins că Dorin Toma poate să ducă Minaur Baia Mare în Liga 2!

De altfel, atât Ciprian Duruș cât și Răzvan Lupu cred că Minaur Baia Mare poate promova la anul în Liga 2, și că acolo ar fi locul echipei conduse de Dorin Toma!

Ciprian Duruș – căpitan Minaur Baia Mare, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro:

„Urmează un sezon mai dificil decât cel încheiat, în care dorim să ne îndeplinim obiectivele, ne-am mai și întărit valoric ca și lot, sper ca și colegii noștri să se acomodeze cât mai repede și să reușim să avem rezultate cât mai bune! Vom vedea dacă suntem mai puternici ca și anul trecut, eu cred că da. Noi vom da totul pentru a reuși promovarea! Pe suporteri îi așteptăm în număr cât mai mare alături de noi și să fie prezenți la fiecare meci!”

Răzvan Lupu – Minaur Baia Mare, în exclusivitate pentru baiamaresport.ro:

„Începem un nou drum, un nou sezon, așteptările sunt foarte mari. Sperăm să fie toate lucrurile în ordine și să ne atingem obiectivul, acela de a promova. Nu știu dacă sunt un exemplu, sau dacă vreau să fiu un exemplu, eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine, încerc să respect clubul și culorile clubului, iar dacă cei mai tineri văd în mine un exemplu și pot să le ofer acest lucru sunt bucuros și sper să-i duc pe drumul cel bun. Cu siguranță suntem mai puternici ca sezonul trecut, am făcut transferuri noi, jucători de calitate, jucători cu meciuri în Liga 2, sperăm ca să aducă un plus de experiență, care poate ne-a lipsit, și împreună, cu multă muncă în acest cantonament, să facem o figură foarte frumoasă. Pe suporteri îi așteptăm alături de noi, în continuare, pentru că un club fără suporteri e un club fără viață, sperăm să pornim pe acest nou drum împreună, să fie alături de noi și în momentele bune dar și în cele mai puțin bune, iar la final să se bucure un oraș întreg!”

Revenind la meci, conform site-ului oficial http://www.minaur.ro Dorin Toma, alături de Vlad Ungureanu și Marius Marian au folosit două echipe:

  • Minaur în prima repriză: Gudea (25, Balazs) – Lihet, Prunescu, Lupu, Șerban, Giurgiu, Piper, Răzvan Rus, Stanciu, C. Tutuța, Lemac.
  • Minaur în repriza a doua: Danciu (67, Iuhasz) – Duruș, Suciu, David Simion, Șerban, Coroian, Bococi, Lihet, Cubaș, Groza, Muscă.

Următorul meci pentru Minaur Baia Mare va fi miercuri, 24 iulie 2019, în compania formației CFR 2 Cluj.

Sursa: http://www.minaur.ro 

Lasă un răspuns

Top